Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Plačkovej nové dekorácie do obývačky: Exotické zvieratá... Toto myslí vážne?!

Zuzana Strausz Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Strausz Plačková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zuzana Strausz Plačková (31) sa netají tým, že miluje výrazné doplnky. A nezaprela sa ani tentoraz. Do obývačky, ktorú zariaďuje nanovo, zvolila poriadne nezvyčajné kúsky. Fúú, toto myslí naozaj vážne?!

Podnikateľka Zuzana Strausz Plačková sa do svojho vysnívaného domu presťahovala v roku 2021. Postupne svojim fanúšikom servírovala štýl a neskôr aj zariadenie, ktoré si vybrala. Už vtedy bolo všetkým jasné, že do minimalizmu naozaj nepôjde.

Zuzana je známa tým, že na materiálne veci si potrpí, a preto chce mať vo svojom príbytku všetko tip-top. Svoje obydlie si teda zveľadila naozaj luxusne. Zrkadlový nábytok, mramor, zlaté doplnky či zamatový gauč - toto všetko by ste u Strauszovcov doma mohli nájsť. K tomu najnovšie pribudli aj nové extravagantné kúsky. 

Influencerka sa skoro po dvoch rokoch rozhodla urobiť isté zmeny. „Ide sa prerábať obývačka a toto prišlo ako prvé,“ pochválila sa na svojom Instagrame. Objednala si veľmi špecifické svietidlá, ktoré len tak niekde neuvidíte.

Plačkovej nové dekorácie do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Jej novú obývaciu izbu budú zdobiť žirafy, ktoré vo svojej tlame držia luster, a gorila. Je to naozaj neštandardný výber, ale pri Zuzane to nie je žiadnym prekvapením. Zrejme sa nechala inšpirovať dovolenkou na Zanzibare, kde navštívila Žirafí kaštieľ. Už v tom čase sa netajila tým, že tieto zvieratá jej nesmierne učarovali. 

Plačkovej nové dekorácie do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Plačkovej nové dekorácie do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Určite tieto nové doplnky rozdelia ľudí na dva tábory. Niektorým sa to bude páčiť a iní to na druhej strane odsúdia a budú to považovať za gýč. 

Viac o téme: René StrauszZuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu