Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková chce kúpiť TRETÍ BYT v Dubaji: Neuveríte, ako naň mieni zohnať PENIAZE!

Zuzana Strausz Plačková na Fashion Live Zobraziť galériu (13)
Zuzana Strausz Plačková na Fashion Live (Zdroj: Ján Zemiar)

DUBAJ - Podnikateľka Zuzana Strausz Plačková (31) akoby stále nemala dosť. Hoci vlastní už dve nehnuteľnosti v Spojených arabských emirátoch, rozmýšľa, že si v Dubaji kúpi aj tretí byt. No neuveríte, odkiaľ chce naň získať peniaze. Toto myslí fakt vážne?

Hovorí sa, že keď má človek dostatok, zvyčajne chce mať ešte viac – a to zjavne platí aj u slovenskej influencerky a podnikateľky Zuzany Strausz Plačkovej. Nie je žiadnym tajomstvom, že je majiteľkou už dvoch bytov v Spojených arabských emirátoch. No podľa najnovšieho vyjadrenia uvažuje nad ďalšou investíciou v tomto modernom veľkomeste.

Zuzana Strausz Plačková v Dubaji chce kúpiť ďalší byt
Zobraziť galériu (13)
Zuzana Strausz Plačková v Dubaji chce kúpiť ďalší byt  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Tentokrát prišla s bláznivým nápadom, ako si do tretice dopriať takýto luxus. Na sociálnej sieti zverejnila príspevok, kde predostrela svoju bizarnú myšlienku. No naviedla ju k tomu jedna jej známa, ktorá jej kedysi predala luxusnú kabelku.

Zuzana Strausz Plačková chce kúpiť ďalší byt v Dubaji
Zobraziť galériu (13)
Zuzana Strausz Plačková chce kúpiť ďalší byt v Dubaji  (Zdroj: Instagram Z.P.)

„Už 3. deň mám v hlave myšlienku,“ začala svoj príspevok influencerka. Ako prezradila, v Dubaji stretla istú Slovenku, ktorá jej bola povedomá, a tak sa s ňou dala do reči. Následne zisťovala, ako sa tam dostala a ako si tiež mohla dovoliť byt v tejto destinácii. A tu prišlo od nej priam šokujúce vysvetlenie. „Predala všetky kabelky Hermes a iné kabelky a veci a kúpila si v Dubaji byt,“ informovala Zuzana a táto myšlienka sa jej extrémne zapáčila. 

Zuzana Strausz Plačková a
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

„A normálne premýšľam nad tým, že urobím to isté a kúpim si tu tretí byt,“ dodala Zuzana. Tak tomu sa povie plán nie za všetky drobné, ale za poriadne tisíce, ako zohnať peniaze na tretiu nehnuteľnosť. Ktovie, či Plačková má naozaj k dispozícii toľko drahých kúskov vo svojom šatníku, aby mohla zrealizovať tento na prvý pohľad šialený plán.

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu