Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jojkárska „prsaňa“ sa bude vydávať: Polárna žiara a... ZÁSNUBNÝ PRSTEŇ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram ZZ)

BRATISLAVA - To, že má nového priateľa, priznala verejne Zuzana Žilinčíková z jojkárskej šou Take me out iba v marci minulého roka. A dnes sa už môže chváliť nádherným zásnubným prsteňom, ktorý dostala za veľmi romantických okolností.

Zuzana Žilinčíková sa kedysi zviditeľnila tým, že chcela veľkosťou pŕs tromfnúť Zuzanu Plačkovú. Neskôr účinkovala v jojkárskej zoznamke Take me out a nedávno aj v seriáli Nemocnica. 

A zdá sa, že čoskoro si bude zvykať na úlohu vydatej pani. Je totiž čerstvo zasnúbená! S partnerom sa vybrala na Island, kde si chceli vychutnať aj polárnu žiaru. A práve pri tomto nebeskom divadle prišla žiadosť o ruku. 

Jojkárska „prsaňa“ sa bude
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZŽ)

Jojkárska „prsaňa“ sa bude
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZŽ)

„ZASNÚBENÁ! Tak takéto požiadanie o ruku som nečakala ani v tom najkrajšom sne... rovno pod polárnou žiarou! Obdivujem a o to viac si vážim môjho drahého, že to takto jedinečne zorganizoval a dal si záležať na tom, aby tento moment bol výnimočný! Milujem ťa,” vyznala sa Zuzanita na sieti Instagram. 

Jej partner sa volá Zoltán a pracuje ako DJ, mihol sa s ňou aj v relácii Bez servítky. Práve pri tejto príležitosti v marci 2022 verejne priznala, že už nie je sama. Podľa príspevku, ktorý pridala pred dvomi týždňami, sa dokopy dali naozaj až v roku 2022. 

Zaľúbencom k zásnubám srdečne blahoželáme! 

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu