Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cibulková vytasila veľké bruško: Tu už končí sranda!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková (Zdroj: Foto: Vlado Anjel)

BRFATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková očakáva svoje druhé dieťa. Syna Jakubka porodila v júni 2020 a jeho súrodenca by mala priviesť na svet v marci...

Dominika Cibulková je bývalá športovkyňa, pri prvom tehotenstve sa však príliš nesnažila udržiavať sa vo forme. Teraz sa rozhodla svoj prístup zmeniť. 

Dominika Cibulková so synom Jakubkom
Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková so synom Jakubkom  (Zdroj: Instagram D.C.)

„Toto tehotenstvo som úprimne poňala trošku inak ako to prvé a to hlavne pohybovo, od začiatku tehotenstva sa nevzdávam môjho kardia, ale naopak ma to viac motivuje. Povedala som si, že tri-štyrikrát do týždňa po hodinke mi len prospeje sa hýbať, pretože pri prvom tehotenstve som ani prstom nepohla a potom so to poriadne cítila,” netajila Dominika. A tak teraz často ukazuje svojim fanúšikom práve zábery z fitka. 

Aktuálne by mala byť v šiestom mesiaci a so svojím pohybovým plánom to zatiaľ nevzdala. Fotografiu po cvičení zverejnila ja dnes. No netají, že s veľkým bruškom je to už trochu náročnejšie. „Srandy bokom – už začínam riadne funieť,” zverila sa vtipne. 

Cibulková vytasila veľké bruško:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DC)

Cibulková vytasila veľké bruško:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DC)

Druhé dieťatko by mali Navarovci privítať v marci. Dominika a jej manžel Michal Navara už vedia aj pohlavie, ako sa nám nedávno zverila. Verejnosť sa túto informáciu dozvie až vo februári, kedy sa bude konať takzvaná baby shower, teda párty pred pôrodom. Rodiť chce Cibulková opäť na klinike vo Viedni, kde prišiel na svet aj Jakubko. 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu