Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cibulková opäť v tehotenstve ŠOKUJE: Minule sieťka, teraz... OCH, toto mnohí nepredýchajú!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pri tehotenských fotografiách ľudia zvyčajne čakajú. že sa budú rozplývať od dojatia. Dominika Cibulková sa však rozhodla ísť inou cestou. A tak ako pri pózovaní s prvým potomkom v brušku, aj teraz zvolila pomerne šokujúci outfit.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je jednoznačne človek, ktorý nejde s davom. V oblasti módy rada experimentuje a často vynáša do spoločnosti modelky, ktoré spôsobujú zdvihnuté obočia. 

Poriadny ohlas vyvolalo aj jej fotenie v čase, keď bola tehotná so synom Jakubom. Svoje telo v pokročilom štádiu tehotenstva navliekla do transparentnej sieťky, pod ktorou mala oblečené iba čierne nohavičky. Nahé prsia jej prekrylo sako. 

Cibulková opäť v tehotenstve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Mnohí ľudia boli pohoršení, pretože tento outfit nespĺňal ich predstavy o tom, ako by mala vyzerať tehotná žena. Nuž, teraz budú mať opäť čo robiť, aby predýchali jej najnovšie pózovanie. Dominika sa totiž nevzdala myšlienky byť opäť netradičná a svojská.

A namiesto nežných tehotenských fotografií znovu chystá niečo celkom iné. „Tehotenské fotky čoskoro. Očakávajte všetko, ale nič bežné,” ohlásila na sieti Instagram. A špeciálne jeden z outfitov určite spôsobí vlnu pobúrených reakcií. Bývalá športovkyňa totiž zas zvolila čiernu farbu, ktorá mnohým pripadá pre tehotné ženy doslova nevhodná, ale zaklincovala to navyše koženou kuklou a plášťom s vysokým golierom... 

Cibulková opäť v tehotenstve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DC)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu