Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Peter Nagy bije na POPLACH: Stal sa obeťou PODVODNÍKOV!

Spevák Peter Nagy sa stal obeťou podvodu. Zobraziť galériu (6)
Spevák Peter Nagy sa stal obeťou podvodu. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Človek si niekedy naozaj nevyberie do akej situácie sa dostane. Útoky podvodníkov sú v tejto dobe bežnými a treba si dávať naozaj pozor. Obozretnosť tentokrát nechýbala ani spevákovi Petrovi Nagyovi, ktorý bije na poplach a upozorňuje na novodobý problém!

Spevák Peter Nagy bol zatiahnutý do nemilého podvodu. Na Slovensku si vytvoril rokmi svojho pôsobenia veľké meno, ktoré v poslednej dobe začali zneužívať podvodníci. V súčasnosti existuje naozaj veľa falošných profilov s jeho menom, z ktorých chodia správy aj jeho verným fanúšikom. Tomu chce dať však raz a navždy stopku!

Na tento novodobý problém sa rozhodol upozorniť samotný spevák na svojich sociálnych sieťach. Poukázal jasne na tieto profily, pod ktorými sa ukrýva úplne niekto iný, než je on sám. Stovky ľudí sa nechá nachytať len za vidinou toho, že si chcú písať so svojim idolom. Ale nebuďte naivní!

„Dúfam, že v tejto pokročilej IT dobe už nikto z Vás nebude tak naivný, aby uveril týmto falošným profilom. Nie sú prvé ani posledné. Naozaj mi nezostáva čas, si s niekým písať len tak. Jediný profil je môj profesionálny PETER NAGY MUSIC. Ak sa vám niekto ozve z takéhoto profilu, vedzte, že je to podvod. Najlepšie urobíte, ak ho nahlásite ako falošný,“ poslal odkaz svojim fanúšikom, aby sa v budúcnosti nenechali zmiasť.

Peter Nagy bije na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram P.N.)

Opak je pravdou a aj v súčasnosti sa stále nájdu ľudia, poväčšine starší, ktorí uveria všetkému. Po probléme, na ktorý upozornil, sa mu začali sami ozývať aj jeho fanúšikovia. Samotné profily nielenže založili podvodníci, ale za pomoci veľkého mena sa rozhodli od ľudí vymáhať aj peniaze. „POZOR, ďalší falošný profil... Bude z vás ťahať informácie sladkými kecami preloženými google prekladačom, a potom z vás bude ťahať peniaze za "fanúšikovskú kartu", ktorá neeexistuje! Takýto profil som nikdy nezaložil. Súkromný profil nemám, ani ho nepotrebujem,“ zneli jeho ďalšie slová.

Takéto prípady zneužívania sa nedejú len celebritám. Veľakrát sa to stane aj obyčajnému človeku s bežným životom. A preto si dávajte pozor, a ak narazíte na niečo podobné, poriadne si overte, kto sa v skutočnosti za daným účtom skrýva. Väčšinou majú prominenti iba jeden originálny profil, na čo vcelku upozornil aj sám Peter Nagy.

Viac o téme: Peter Nagy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu