Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Knechtová priznala ŤAŽKÉ DEPRESIE: Ten pocit prirovnala k SMRTI… Museli jej nasadiť lieky!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Na svojom konte má niekoľko hudobných ocenení, nedávno sa stala aj Slovenkou roka v kategórii umenie. Reč je o speváčke a hudobníčke Kataríne Knechtovej (41). Napriek týmto úspechom vo svojom živote prežívala aj ťažké obdobie. Trpela depresiami, o ktorých teraz prehovorila. Dokonca hrozil koniec jej kariéry, ak by sa nezačala liečiť.

Známa slovenská speváčka Katarína Knechtová napriek sláve a mnohým oceneniam za jej hudobné počiny si nie vždy prechádzala takzvanou ružovou záhradou. 

Katarína Knechtová, benefičný koncert pre bytovku Mukačevská
Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová, benefičný koncert pre bytovku Mukačevská  (Zdroj: Zuzana Balenčin)

V hudbe často experimentuje, a tak sa často stretla aj s nepriaznivými ohlasmi od fanúšikov. No snaží sa nezaťažovať si tým zbytočne hlavu, najmä nie potom, čím si v minulosti prešla. Stala sa mi taká vec, že som chytila panický atak. Ono to v podstate vyznieva aj trošku smiešne, lebo kto už v šoubiznise nemá depresiu alebo panické ataky, akoby v ňom ani nebol, ale teda mne sa stala taká nepríjemná vec, že som mala vyjsť na pódium a zrazu som chytila takú paniku a bála som sa, že toto sa už nikdy v živote nepodarí, že som s hudbou skrátka skončila, lebo to nedokážem. To je niečo v zmysle, že vstúpim na pódium a zo­mriem,“ priznala sa v nočnej Pyramíde Rádia Slovensko k ťažkým depresiám a panickým stavom, ktoré prirovnala speváčka až k smrti.

Dokonca sa jej tieto nepríjemné momenty zo života stále držia v hlave. „Doteraz mám problém s tým, že keď som na nejakom živom televíznom prenose, ešte sa mi vracajú tieto spomienky,“ prezradila Katarína.

Katarína Knechtová, benefičný koncert pre bytovku Mukačevská
Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová, benefičný koncert pre bytovku Mukačevská  (Zdroj: Zuzana Balenčin)

Dospelo to až do takého štádia, že jej musela byť nasadená liečba v podobe terapií aj liekov. Našťastie sa jej stav zlepšil. „Pomohli mi lieky. Musela som sa chvíľu liečiť. Mozog si tieto situácie tak pamätá a stále vám ich vracia, že sa to inak ako terapiou nedá vyriešiť… Ale dnes už je to v pohode. Ak by sa to neporiešilo, už by som nespievala, takže vďaka Bohu za to,“  poznamenala speváčka, ktorá je už z najhoršieho vonku.

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu