Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojkárska párty plná odhalených brušiek a... Moderátorka ukazovala čipkovanú podprsenku!

Dominika Ducová, Jasmina Alagič a Karolína Chomisteková na Jojplay párty Zobraziť galériu (22)
Dominika Ducová, Jasmina Alagič a Karolína Chomisteková na Jojplay párty (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V industriálnych priestoroch v bratislavskom Novom meste sa včera konala Jojplay párty, ktorá bola v znamení farieb, inakosti a influencerov. Okrem noviniek a hudobných čísiel sa pekne odhalili aj známe tváre zo šoubiznisu. Fú, toľko sexepílu na jednom mieste.

Jojplay Párty (Zdroj: Maarty von B)

Nová streamovacia platforma televízie Joj včera odela všetkých pozvaných do farieb svojho loga. Známe tváre tak vytiahli zo svojho šatníku kúsky v odtieňoch modrej, fialovej a ružovej. Neboli to však jediné tóny, ktoré sa niesli krásnym industriálnym priestorom, kde sa konala Jojplay párty.

V znamení dúhy a inakosti boli ladené aj doplnky vplyvom poslednej tragickej udalosti LGBT+ komunity. Na veľkolepej, hravej párty sa dúhové stužky rozdávali hneď pri vstupe a aj takýmto spôsobom celebrity a influenceri dali najavo, že im nie je jedno, čo sa deje. Celým večerom sprevádzala moderátorka Jasmina Alagič, ktorá s vážnosťou na začiatku uviedla program a potom to na parkete poriadne roztočila aj s moderátorkou z Fashion Tv Dominikou Ducovou.

Obe krásky stavili na rafinovanosť a každá po svojom čo-to odhalila. Jasmina v ružovom kostýme, pod ktorým mala krátky modrý top, ukázala svoje bruško a dohady o tom, že je tehotná, rozhodne týmto vyvrátila.

Jasmina Alagič
Zobraziť galériu (22)
Jasmina Alagič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na moderátorke z módnej televízie zas dominovalo tzv. oversize - nadrozmerné ružové sako, ktoré zjavne zámerne odkrylo aj čipkovanú podprsenku, a tak Dominika predviedla, že je zladená aj so spodnou bielizňou.

Dominika Ducová
Zobraziť galériu (22)
Dominika Ducová  (Zdroj: Ján Zemiar)

No azda najviac sexi vypracované ploché bruško v daný večer prišlo síce trošku neskôr, ale predsa len to stálo zato. Jeho majiteľkou je bývalá miss Karolína Chomisteková. Tá stavila na čierno-bielu kombináciu a trblietavé ružové sako. Na jej opálenej pokožke biely top doslova zažiaril a tie brušné svaly sa veru nedali len tak prehliadnuť. Je vidno, že sa modelka udržuje aj v tomto jesennom období v kondícii.

Karolína Chomisteková
Zobraziť galériu (22)
Karolína Chomisteková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Rozhodne sa v daný večer bolo na čo pozerať a takisto bolo aj čo počúvať a maškrtiť. Popritom, ako prítomní degustovali a vychutnávali si cukrovú vatu či pukance a ďalšie dobroty, na pódiu vystúpil mladý spevák Marko Damian či Barbora Hazuchová. No a na záver bol zlatým klincom večera Patrik Vrbovský alias Rytmus, ktorý to poriadne roztočil a ako sa hovorí – spravil takú šou, že to zabil.

Ako to na spomínanej párty vyzeralo a či sa podarilo celebritám dodržať daný dresscode, si pozrite v našom videu a v galérii.

Viac o téme: Karolína ChomistekováJasmina AlagičDominika DucováJojplay párty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu