Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Známe influencerky spôsobili autonehodu: Jedna je mŕtva, druhá bojuje o život!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/ laraafonso_daraafonso)

SAO PAULO - Nepozornosť za volantom a mikrospánok sa vypomstil dvom influencerkám, dvojičkám, po ceste na fotenie. Potom, čo auto skončilo na streche, jedna zo sestier je žiaľ mŕtva a druhá stále bojuje o život.

archívne video

Americká polícia vyšetruje nehodu, pri ktorej zomrel známy influencer Mat George (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia sa domnieva, že jedna zo sestier, Lara Cleaver Afonso (26) začala zaspávať za volantom po ceste na fotenie, následkom čoho sa ich auto po neštastnom manévri na diaľnici prevrátilo na strechu. Sestry boli prevezené do nemocnice Hospital de Base v São José, no jednu z nich, ktorá auto šoférovala sa lekárom už nepodarilo zachrániť. V aute sedel aj ich bratranec, ktorí utrpel iba ľahké zranenia, informuje DailyStar.

Dvojica dievčat, ktorá sa mohla pochváliť viac ako 40 000 sledovateľmi na účte na sociálnej sieti TikTok, nahrávala prevažne tanečné videá, často v bikinách alebo inak sporo odeté.

Odkedy sa v Brazílii začali šíriť správy o Larinej smrti, fanúšikovia jej vzdávajú hold v sekcii komentárov k ich najnovšiemu videu. "Prepáčte za stratu," napísal jeden človek. Ďalší napísal: "Úprimnú sústrasť, mrzí ma tvoja strata! Boh dáva pozor na teba a rodinu." Ich autonehoda však zostáva naďalej predtom vyšetrovania. 

Viac o téme: BrazíliaSao PauloInfluencerky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu