Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Marek Fašiang sa stal obeťou KRÁDEŽE: Zlodej mu rozmlátil dvere... VIDEO z bezpečnostnej kamery!

Marek Fašiang Zobraziť galériu (6)
Marek Fašiang (Zdroj: TV Mariza)

BRATISLAVA - Známemu slovenskému hercovi Marekovi Fašiangovi (37) zlodeji poškodili majetok a odcudzili cennosti. Všetko však zachytila kamera. Takto mu hlava-nehlava rozmlátili dvere.

Marek Fašiang sa stal obeťou krádeže (Zdroj: Instagram M.F.)

Herca a moderátora markizáckej reality šou Farma Mareka Fašianga čakalo dnes ráno veru nemilé prekvapenie. Známy umelec je majiteľom viacerých podnikov a patrí mu aj istá lekáreň v bratislavskej Petržalke. Tú však prepadol neznámy zlodej a spôsobil obrovskú škodu na majetku.

Video z bezpečnostnej kamery zachytáva, ako hercovi istý vandal o dušu mláti do vstupných dverí kameňom a snaží sa dostať dnu. Marek celý incident zdieľal aj na sociálnej sieti. „Kriminálka Bratislava, díky, kámo,“ napísal  zhrozený Marek Fašiang, ktorý sa stal obeťou krádeže a vandalizmu.

„Našu lekáreň v Slnečniciach niekto prepadol. Dotyčného páchateľa čakal vonku zrejme jeho komplic. Ani alarm ho nezastavil v tom, aby ďalej rozbíjal dvere,“ povedal herec pre portál markiza.sk

Podľa všetkého z lekárne našťastie nezmizli žiadne nebezpečné lieky a páchateľ ukradol len malú hotovosť a mobilné zariadenie, avšak napriek tomu tento čin spôsobil veľkú škodu na majetku. Prípadom sa zaoberá už aj polícia. 

Marek Fašiang sa stal
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Marek Fašiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu