Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herec Roman Pomajbo priznal VYHORENIE: Rodina sa mu snaží pomôcť, ale… Som VYČERPANÝ!

Roman Pomajbo prišiel podporiť akciu Misia - aby bol svet lepší. Zobraziť galériu (12)
Roman Pomajbo prišiel podporiť akciu Misia - aby bol svet lepší. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zábavná tvár zo šoubiznisu nemôže byť nikto iný, ako slovenský herec Roman Pomajbo (53). Nedávno sa stal súčasťou charitatívnej akcie Misia - aby bol svet lepší. Spolu s ostatnými celebritami si prišiel zajazdiť ako kuriér na bicykli, a tak pomôcť tým, čo to naozaj potrebujú. Kto však jemu najviac pomohol a z čoho je tak vyčerpaný?

Rozhovor s Romanom Pomajbom (Zdroj: Maarty von B)

Slovenský herec Roman Pomajbo, patrí medzi tváre z televíznej obrazovky, ktoré doslova rozdávajú pozitívnu náladu a energiu. Je známy najme ako komik a má rád humor. Okrem toho mu pomoc pre druhých nie je cudzia, čo pred pár dňami dokázal aj v charitatívnej akcii s názvom Misia - aby bol svet lepší.

Roman Pomajbo ako kuriér s Luciou Hablovičovou a Janou Lieskovskou
Zobraziť galériu (12)
Roman Pomajbo ako kuriér s Luciou Hablovičovou a Janou Lieskovskou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Spoločne s viacerými zvučnými menami ako je Karin Haydu, Juraj Bača, Jana Lieskovská, Peter Kočiš, Lucia Hablovičová, Milena Minichová, Ivan Tuli Vojtek a ďalší, sa stal kuriérom a brázdil bratislavskými ulicami na elektrobicykli a roznášal certifikáty ľuďom, ktorý si ho objednali. Za vyzbierané peniaze z akcie sa potom pomohlo tým, ktorí sú odkázaný na pomoc od druhých. Naše šoubiznisové hviezdy tak spojili svoje sily pre dobrú vec.

No sám herec priznal, že tie jeho mu už sem-tam dochádzajú a prišlo vyhorenie. „Áno, to každý z nás to má určite, je to tzv. kríza, ale nebyť toho, že tá kríza prídealebo, že sa nám dejú aj veci, ktoré nechceme aby sa nám diali a sú zlé, tak by sme vlastne nevedeli, čo je dobré, takže nás to posúva,“ povedal Roman v rozhovore pre Topky.sk.

Známe tváre kuriérmi z Misia - aby bol svet lepší
Zobraziť galériu (12)
Známe tváre kuriérmi z Misia - aby bol svet lepší  (Zdroj: Ján Zemiar)

Keďže bol súčasťou už spomínanej charitatívnej akcie, nedalo nám sa ho nespýtať, kto práve jemu je oporou a kto mu naposledy pomohol. „Mne pomáhajú celý život. Rodina je najdôležitejšia, rodina, lebo ja som vyčerpaný z toho, jak oni mi pomáhajú, lebo je nás dosť a je to pre mňa práve ten motor života. To je tá láska a ten môj zmysel,“ prezradil v rozhovore herec, ktorý má v poslednom období veľa pracovných povinností.

No napriek tomu si našiel čas a prišiel podporiť krásnu myšlienku. To, ako všetko zvláda, ale aj kde ho jeho fanúšikovia môžu vidieť, sa dozviete z rozhovoru vyššie.

Viac o téme: Roman PomajboMisia - aby bol svet lepší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu