Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Boráros a jeho snúbenica KONEČNE ukázali DCÉRU: FOTO… Aha, na koho sa podobá!

Gábor Boráros s Monikou Jákliovou a s malou dcérkou Zorkou Zobraziť galériu (12)
Gábor Boráros s Monikou Jákliovou a s malou dcérkou Zorkou (Zdroj: Instagram M.J.)

DUNAJSKÁ STREDA - Zdá sa, že vo vzťahu zápasníka a bývalého účastníka zo Survivor, Gábora Borárosa (30) a fitnessky Moniky Jákliovej je po kadejakých peripetiách s bývalou milenkou už všetko na poriadku a spoločne sa tešia z krásnej dcérky Zorky. Nedávno ju konečne aj ukázali. Veď tá je celá po...

Kedysi zvádzal boj v reality šou Survivor a potom neskôr aj v súkromí, medzi svojou snúbenicou Monikou Jákliovou a údajnou milenkou Rékou. No podľa najnovších informácii je už zjavne kríza zažehnaná a zápasník Gábor Boráros dostal konečne rozum a vrátil sa k svojej drahej a aj k ich spoločnému pokladu, k dcérke Zorke.

Boráros a jeho snúbenica
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Zo začiatku maličkú schovávali a veľmi ju nechceli vystavovať verejnosti, no zrazu akoby sa roztrhlo vrece s fotkami s ich dcérkou a začali ju vo veľkom prezentovať. Mamička Monika s malou pridala hneď niekoľko fotiek.

rozkošná dcérka Gábora Borárosa a Moniky Jákliovej
Zobraziť galériu (12)
rozkošná dcérka Gábora Borárosa a Moniky Jákliovej  (Zdroj: Instagram M.J.)

A nedávno dokonca zverejnil na svojej sociálnej sieti veľmi podarený záber aj samotný zápasník. Tá podoba hovorí za všetko. Veď to je celý otec. A všimli si to hneď aj jeho fanúšikovia. „No tak tá je úplne po tebe,“ napísala jedna z jeho sledovateliek a nebola veru jediná. „Prekrásna Zora a tá neuveriteľná podoba,“ podotkla v podobnom duchu ďalšia zo sledovateliek.

Veru, nielenže sa na seba podobajú, ale dokonca majú aj rovnakú mimiku tváre a robia priam totožné grímasy. Veď posúďte sami. Ich spoločnú fotku nájdete v galérii!

 

Viac o téme: Monika JákliováGábor Boráros
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu