Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Expresný KONIEC rozvášnených 50-nikov z Jojky: Len čo odišli z natáčania… Dohádali sa a ROZCHOD!

Ingrid  a Miro si v šou veľmi rozumeli... No realita ich vzťah otestovala prirýchlo. Zobraziť galériu (3)
Ingrid a Miro si v šou veľmi rozumeli... No realita ich vzťah otestovala prirýchlo. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sme na Topkách písali o vášnivom vzťahu Ingrid (52) a Mira (55) z jojkárskej Lásky na chate. Sympatie medzi nimi vzplanuli tak rýchlo, že už na druhý deň si to rozdávali v sprche. Z projektu odchádzali ako čerstvo zamilovaný pár. No tak rýchlo ako to celé medzi nimi začalo, tak rýchlo aj skončilo. V aute, cestou z natáčania, sa dohádali a... Rovno sa aj rozišli!

O vášnivom vzťahu žeriavničky Ingrid a 55-ročného Mira sme na Topkách písali minulý týždeň. Hoci medzi nimi nešlo o lásku na prvý pohľad, veľmi rýchlo si k sebe našli cestu a hneď prvý večer skončil vášnivým bozkávaním. A na druhý deň zašli ešte o krok ďalej. Odhodili akékoľvek zábrany a po spoločnej vírivke, v ktorej sa kúpali celkom nahí, si to nakoniec spolu rozdali v sprche. 

Dvojica sa vzájomnými sympatiami netajila a Ingrid o svojom novom objave dokonca básnila aj svojej mame. Všetko tak nesvedčovalo tomu, že by párik svoj vzťah chcel rozvíjať aj v súkromí. Veď napokon aj z projektu odchádzali ako oficiálny pár. No vzťah im vydržal doslova len zopár hodín. „Ona to uťala, niečo sa jej na mne, nejaké vlastnosti, nepáčili, aj keď som sa snažil, ale ona už nechcela,“ priznal Jojke sklamaný Miro. 

Expresný KONIEC rozvášnených 50-nikov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Celé sa to vraj pokazilo už v aute, cestou z natáčania. „Cestou domov v aute sme sa nejako nezhodli, opadol z nás stres z nakrúcania, Miro sa správal inak ako na chate a mne sa nepáčili nejaké jeho vlastnosti. A tak sme sa rozišli hneď po nakrúcaní nie veľmi v dobrom,“ vysvetlila Ingrid s tým, že napriek tomu sú stále v kontakte. No dodala tiež, že nemá odvahu začínať si hneď vážny vzťah. 

Expresný KONIEC rozvášnených 50-nikov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Láska na chate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu