Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nablýskaná markizácka párty: Odhalený PRSNÍK moderátorky, DRAČICA Ráková a porotca ako z MARSU!

Media párty TV Markíza Zobraziť galériu (16)
Media párty TV Markíza (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jednej z vychýrených bratislavských reštaurácii sa včera večer konala veľkolepá párty televízie Markíza, na ktorej nemohli chýbať známe osobnosti zo šoubiznisu. Na červenom koberci predviedli miestami až dych vyrážajúce outfity. Moderátorka reality šou Love Island Zorka Hejdová (32) ukázala viac, než len mini valentínske šaty a porotca Jorge González (55) akoby prišiel z Marsu. O program sa postaral víťaz speváckej súťaže Superstar Adam Pavlovčin (26), no a zlatým klincom večera bola sexi dračica Viktória Rákova (41).

Media párty TV Markíza (Zdroj: Maarty von B.)

Nadchádzajúca sezóna televízie Markíza bude skutočne bohatá a pestrá, tak ako aj bola jej media párty, ktorá sa konala včera večer v jednej z bratislavských reštaurácii. Organizátori mysleli na každý detail a po červenom koberci sa prešli nielen už známe tváre z markizáckych projektov, ale taktiež aj úplní nováčikovia.

Galéria: Markíza Media Párty

Na začiatku si hlavné slovo zobral generálny riaditeľ televízie Markíza, Matthias Settele (55) a ďalej celým večerom sprevádzala moderátorka Zuzana Čimová (26), ktorá predstavila jednotlivé televízne projekty. Diváci sa môžu tešiť okrem overenej, tento rok však inovatívnej Farmy aj na zábavnú šou Tvoja tvár znie povedome, či pokračovania seriálov, ako sú Pán Profesor, Druhá šanca, ale aj na úplne novinky. Jednou z nich je napríklad seriál Chatári.

Na televízne obrazovky sa opäť dostane aj reality šou Love Island, kde sa od mikrofónu bude hlásiť moderátorka Zorka Hejdová (32), ktorá takisto nemohla chýbať na tejto doslova nablýskanej párty.

Nablýskaná markizácka párty: Odhalený
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Prišla vo veľmi romantickom, avšak rafinovanom "valentínskom" outfite. Ten miestami odhalil možno aj viac, než by chcela, keďže pod krátkymi srdiečkovými šatami bola bez bielizne. A tak jej sem-tam vykúkal prsník a len málo chýbalo, aby ho odhalila úplne celý. 

O skvelú atmosféru sa postaral aj víťaz speváckej  súťaže Superstar Adam Pavlovčin (26), ktorého tento rok budete môcť v rôznych prevlekoch podporovať práve v spomínanej šou Tvoja tvár znie povedome. Adam počas večera zaspieval aj jeho úplnú novinku Game.

No a neskutočné vystúpenie so spevom a tancom predviedla aj herečka Viktória Raková. Tá sa doslova premenila na sexi rockovú dračicu a ukázala sa v úplne inej polohe, na akú sme boli doteraz zvyknutí. Kto by to bol na ňu povedal...

Nablýskaná markizácka párty: Odhalený
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na poslednú chvíľu dorazil akoby z Marsu aj temperamentný porotca z tanečnej šou Let’s Dance, Jorge González (55), ktorý svojím extravagantným skafandrom šokoval všetkých prítomných.

Rozhodne sa teda na markizáckej párty bolo na čo pozerať.  

Nablýskaná markizácka párty: Odhalený
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Rozhovory s jednotlivými osobnosťami z nablýskanej párty vám prinesieme už čoskoro.

O vizáž našej redaktorky na Markíza párty sa postaral Tomas Tomšík. Ďakujeme

Nablýskaná markizácka párty: Odhalený
Zobraziť galériu (16)

 

Viac o téme: Párty Tv Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu