Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

PEKLO markizáckej moderátorky: STRACH o život na mori!

Moderátorka Zorka Hejdová Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Zorka Hejdová (Zdroj: Ján Zemiar)

TENERIFE - Markizácka moderátorka mala počas natáčania šou Love Island pár dní voľno. S rodinkou sa teda rozhodli, že zájdu na výlet - vybrali sa na ostrov Tenerife. To, čo ich čakalo na mori, je snáď nočná mora každého človeka... Doslova peklo!

Zorka Hejdová moderuje projekt Love Island, ktorý sa vysiela v Česku i na Slovensku. Za ten čas, čo je súčasťou šou, si ju mnoho divákov obľúbilo. Bez nej si totiž už nedokážu predstaviť chod romantického počinu.

Od natáčania si v týchto dňoch dala pauzu a s manželom a synom sa vybrali na menší výlet. Rozhodli sa, že navštívia ostrov Tenerife. Nastúpili na trajekt a potom to prišlo... „Tak toto bolo naozaj peklo. Hneď po odjazde prišiel dážď a šialený vietor a to, čo sme zažili za plavbu v obrích vlnách, už nikdy nechcem zažiť. Ja som sa normálne bál, a to už som na lodi kadečo zažil,” zveril sa Zorkin manžel Míra na sociálnej sieti Instagram.

PEKLO markizáckej moderátorky: STRACH
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

„Tu som ešte točil, všetko to začínalo. Dokonca sa občas i niekto smial. Potom už mi to ani nenapadlo, sklo na bare lietalo, aj z chladničky, loď padala do vĺn, že sa celá "krútila" a ľuďom bolo tak zle, že ani nechodili zvracať inam. Sme ok, ale bolo to šialené,” pokračoval v opisovaní situácie.

PEKLO markizáckej moderátorky: STRACH
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Podarilo sa im zistiť, že vlny mali vraj 4 až 5 metrov, ale všetko nakoniec dopadlo dobre a dostali sa úspešne do cieľa. „Trajekt sem bol najhorší zážitok za mnoho, mnoho rokov. Vietor, šialené vlny, loď sa kymácala zo strany na stranu a všade zvracajúci ľudia, ale sme tu,” dodala nakoniec Zorka na svojom instagramovom profile.

PEKLO markizáckej moderátorky: STRACH
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.H.)

Viac o téme: Zorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu