Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľké PREKVAPENIE v Let's Dance: Markíza vyšachovala Kubánca Jorgeho... 4. členom poroty bude tento známy muž!

Kubánec Jorge na obrazovkách Markízy skončil. Zobraziť galériu (2)
Kubánec Jorge na obrazovkách Markízy skončil. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už čoskoro na obrazovkách televízie Markíza odštartuje veľká tanečná horúčka. Na parkete sa predstavia verejne známe tváre vedené profesionálmi a predvedú svoje tanečné umenie. Väčšinu súťažiacich už máme predstavenú, ale... Teraz sa prevalilo už aj meno 4. porotcu. Markíza totiž zo zostavy vyškrtla Kubánca Jorgeho Gonzáleza (55). Do Let's Dance namiesto neho mieri tento známy muž!

Po vlaňajšom úspechu tanečnej šou Let's Dance Markíza na túto kartu vsadila aj tento rok. A tak, ako minulý rok priniesla zahraničného porotcu, aj tento rok láka na hviezdu s horúcou krvou. Tento raz je veľkým lákadlom herec z telenovely Skrytá vášeň, Mario Cimarro, ktorý sa objaví v úlohe tanečníka. Spomínaného kubánskeho porotcu však v novej sérii už neuvidíme. 

Najnovšie informácie, ktoré priniesol denník Nový čas, totiž hovoria o tom, že Jorge González na obrazovkách Markízy skončil. Nahradiť ho má slovenská hviezda, ktorá doplní porotu. Tá inak zostáva v pôvodnom zložení - Adela Vinczeová, Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík. No a tým novým, 4. katom bude minuloročný víťaz Ján Koleník. 

Kubánec Joerge González ako porotca skončil.
Zobraziť galériu (2)
Kubánec Joerge González ako porotca skončil.  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Byť v Let's Dance a netancovať, bude pre mňa ešte väčšia výzva, ako keď som súťažil. Ale byť opäť pri tom, tešiť sa z tanca ako divák, ktorý nemá stres z tanečného výkonu, je pre mňa zážitok,“ vyjadril sa pre spomínaný denník herec a dodal: „Kritizovať je veľmi ľahké, ale konštruktívne hodnotiť je zodpovednosť. A naučiť sa tancovať za taký krátky čas pre ľudí, ktorí s tancom nemajú skúsenosť, si vyžaduje hlavne obdiv.“

A informáciu o novom členovi poroty potvrdila aj Markíza. „Okrem toho, že Ján Koleník je fantastický herec, minulý rok dokázal, že je aj rovnako dobrý tanečník. Svojou charizmou a talentom si získal srdcia divákov a stal sa jednou z najvýraznejších osobností našej šou. Sme veľmi radi, že prijal našu ponuku a aj naďalej bude súčasťou Let's Dance, tentoraz ako člen poroty,“ vyjadril sa PR manažér Markízy Tadeáš Kurka. 

 

Viac o téme: Let's DanceJán KoleníkJorge González
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu