Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizácka moderátorka ako svetová hviezda: Wau, hotová J-Lo!

Zorka Hejdová Zobraziť galériu (3)
Zorka Hejdová (Zdroj: Ján Zemiar)

KANÁRSKE OSTROVY - Šou Love Island odštartoval v poradí už tretiu sériu. Neodmysliteľnou súčasťou tohto projektu je aj česká moderátorka Zorka Hejdová (33), ktorá si získala divácku priazeň. V každom odvysielanom diele sa objaví vždy tip-top upravená. A teraz... Wau, bola z nej hotová J-Lo!

Ostrov lásky sa už zaplnil súťažiacimi, ktorí aj tento rok hľadajú pomocou reality šou svoju spriaznenú dušu. Love Island má z moderátorskej pozície pod palcom opäť Zorka Hejdová. Tá si v minulom roku získala veľkú divácku priazeň a tento projekt si bez nej už mnohí nevedia predstaviť.

V každom odvysielanom diele má dokonalý imidž. Tip-top mejkap, famózny účes a trendy outfit. No a najnovšie sa ukázala v elegantných ružových šatách s rafinovaným detailom v podobe ruže na krku. A doslova v nich vyzerala ako svetová hviezda!

Markizácka moderátorka ako svetová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.H.)

Na svoj Instagram totiž pridala fotografiu seba a americkej herečky Jennifer Lopez, ktorá mala zhodou okolností oblečené tie isté šaty. „K posledným dvom fotkám: Nebude vadiť, keď otázku "Who wore it better?!" (Kto to nosí lepšie?, pozn. red.) tentokrát vynecháme?!” opýtala sa svojich fanúšikov. Tí sa zhodovali na tom, že je z nej hotová J-Lo! Veď posúďte sami.

Markizácka moderátorka ako svetová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.H.)

Viac o téme: Love IslandZorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu