Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátor zo Survivoru ŠOKUJE: Založil si profil na OnlyFans... Láka naň "NAHÝM" VIDEOM!

Tomáš Zástěra Zobraziť galériu (8)
Tomáš Zástěra (Zdroj: Instagram T.Z.)

PRAHA – Populárny český moderátor a účastník markizáckej šou Survivor Tomáš Zástěra (42) poriadne všetkých prekvapil. Okrem rádia a televízie kde pracuje, sa rozhodol, že si svoj príjem prilepší prostredníctvom platformy s erotickým obsahom. Natočil už prvé video a medzi nohami má riadne šťavnatý...

Moderátor Tomáš Zástěra si založil profil na Only Fans. (Zdroj: Instagram T.Z.)

Čoraz viac známych osobností a hviezd si v dnešnej neľahkej dobe hľadá aj iné formy zárobku. Tí odvážnejší sa dokonca odhodlajú aj pre pikantnejšiu cestu - predávanie vlastných fotiek prostredníctvom sociálnej siete OnlyFans.

Platforma bola pôvodne vymyslená pre umelcov, no dnes ju verejnosť vníma skôr cez erotiku - mnoho žien a mužov tam totiž za poplatok zdieľa svoje fotky a videá, ktoré nie sú prístupné mladším ako 18 rokov a častokrát hraničia s pornom. O to väčším šokom bolo, keď sa k profilu na tejto platforme priznal aj známy český moderátor Tomáš Zástěra. Informoval o tom na sociálnej sieti Instagram.

Tomáš v Survivor
Zobraziť galériu (8)
Tomáš v Survivor  (Zdroj: Instagram T.Z.)

„Často ste mi písali, že dávam na instagram málo intímností a že v trenkách ste ma naposledy videli v Survivor, ale teraz je to úplne inak. Mám totižto nový profil na Only Fans, tak sa tam pozrite, bude to šťavnaté,“ zahlásil vo videu, na ktorom bol evidentne úplne nahý. Jediné, čo zakrývalo jeho najintímnejšie telesné partie, bol obrázok citróna, ktorý do nahrávky vložil v postprodukcii. 

Aký obsah bude Tomáš na svoj nový účet na OnlyFans pridávať, zatiaľ nie je známe. No ako moderátora poznáme z reality šou Survivor, rozhodne nepatrí k hanblivcom a život si chce zjavne užívať plnými dúškami. Navyše verí, že sa vďaka tomuto rozhodnutiu priblíži k svojim fanúšikom. No otázne je, čo na to povie jeho terajší seriózny zamestnávateľ.

VIDEO nájdete vyššie!

Moderátor zo Survivoru ŠOKUJE:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram T.Z.)

Viac o téme: Tomáš Zástěra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu