Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca ZMENA v 10. ročníku Talentu: Jasmina ako moderátorka a… Lukratívny DŽOB pre Rytmusa!

Jasmina Alagič Vrbovská a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič Vrbovská a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Instagram J.A.V.)

BRATISLAVA - 10. ročník šou Česko Slovensko má talent prichádza opäť na televízne obrazovky a s ním aj plno prekvapení. Jojka prezradila, že sa diváci majú na čo tešiť. Novinkou je napríklad fakt, že porota nebude zložená z fixnej švorice, ale jeden z nich sa bude každú epizódu meniť. Lukratívny džob dostal v novej sérii aj Patrik Rytmus Vrbovský. V projekte sa tak objaví spolu s manželkou Jasminou Alagič!

Diváci televízie Joj sa opäť majú na čo tešiť. Už od septembra sa totiž na obrazovky dostane jubilejný 10. ročník obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. A na Kolibe avizujú hneď niekoľko zmien. Na poste moderátorov k nim nedošlo - projektom budú aj tento raz sprevádzať Jasmina Alagič Vrbovská a jej český kolega David Gránsky.

No ako dnes Jojka informovala, hneď v prvej časti pripravuje obrovské prekvapenie. Namiesto fixnej štvorice porotcov, sa totiž jeden člen bude v každej časti meniť. A tento jedným z nich bude aj manžel samotnej moderátorky Talentu - Patrik Rytmus Vrbovský. 

Moderátori Talentu - Jasmina Alagič Vrbovská a Dávid Gránsky.
Zobraziť galériu (5)
Moderátori Talentu - Jasmina Alagič Vrbovská a Dávid Gránsky.  (Zdroj: Instagram J.A.)

„V jubilejnom desiatom ročníku Česko Slovensko má talent sa môžete tešiť na mnoho noviniek. Jednou z nich je aj účasť špeciálnych porotcov. Prezradíme vám prvého z nich, do poroty v novej sérii zasadne aj Patrik Rytmus Vrbovský,“ znel oznam na facebookovom profile televízie Joj. A pod príspevkom sa hneď spustila lavína komentárov. 

Reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať a boli naozaj rôzne. „Už mi to začína pripadať ako rodinkárstvo. No uvidíme alebo možno radšej ani nie,“ napísala pod fotkou jedna z diváčok. No na adresu nového porotcu sa objavili aj podporné komentáre. „Rytmus – Patrik, si jediný v porote výnimočný, že povieš pravdu o talente,“ poznamenala ďalšia.

Nuž jedni ho milujú a druhí zase nenávidia. Ako sa hovorí - sto ľudí, sto chutí. Uvidíme ako Rytmus zamieša karty a čo so sebou prinesie. Každopádne prípravy tohto veľkolepého projektu plného talentov sú už v plnom prúde. Skutočne sa bude na čo pozerať!

 

V jubilejnom desiatom ročníku ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT sa môžete tešiť na mnoho noviniek. 🥳 Jednou z nich je aj účasť...

Posted by Televízia JOJ on Wednesday, August 3, 2022

 

Viac o téme: Jasmina AlagičČesko Slovensko má TalentPatri Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu