Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Moderátor z markizáckeho Survivoru: Ukázal KRÁSNU novú FRAJERKU... Neuveríte, ako ho zbalila!

Tomáš Zástěra Zobraziť galériu (2)
Tomáš Zástěra (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Markizáckeho Survivoru sa zúčastnil aj moderátor Tomáš Zástěra. Po šou dostal množstvo správ od fanúšičiek a na niektoré aj odpovedal. A je z toho nový vzťah! Najnovšie už prevetral svoju čerstvú známosť - pozrite, aká je to kočka!

Tomáš Zástěra je český moderátor, ktorý sa zúčastnil markizáckej šou Survivor. A Dá sa povedať, že projekt mu priniesol novú lásku. Po účasti ho totiž zaplavilo množstvo správ...

Moderátor si najprv povedal, že po vyčerpávajúcom zážitku nebude na nič odpovedať a dal si istý oddychový čas. „Uzavrel som sa do seba a dva alebo tri mesiace som neodpovedal na žiadnu správu. Potom som odpovedal. Zaujala ma tým, že tam nebol žiadny text, iba obrázok. A nemyslím fotografiu, ale emotikon. Zvolila jedno jediné srdce,” opísal nedávno pre televíziu Nova. 

Moderátor z markizáckeho Survivoru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Nova)

Svojou novou známosťou sa však nijako neprezentoval. Ukázal ju až teraz na odovzdávaní hudobných cien. „Tak sme prvý raz vyrazili do spoločnosti,” napísal k spoločnej fotografii, ktorú zverejnil na sieti Instagram. Podľa mnohých komentárov patrili na Slávikovi k najkrajším párom. 

„Tomáško, to nám predstavujete novú partnerku? Krásny pár,” uisťovala sa pre istotu jedna zo Zástěrových sledovateliek. „Áno, predstavujem. A ďakujeme,” odpovedal. 

 

Viac o téme: Tomáš Zástěra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu