Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátor odkopol frajerku a skočil do postele Vondráčkovej... Teraz je to NAOPAK!

Petr Vojnar a Lucie Vondráčková Zobraziť galériu (3)
Petr Vojnar a Lucie Vondráčková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Keď sa speváčka Lucie Vondráčková dávala dokopy s moderátorom Petrom Vojnarom, bol ešte zadaný. No a po rozchode zakotvil opäť v náručí svojej starej lásky...

Vojnar a Vondráčková sa dali dokopy vďaka práci, keď Lucie začala nahrávať v štúdiu, kde Petr pracuje. No v čase, keď po sebe začali pokukovať, mal moderátor po svojom boku partnerku Lenku. 

S tou sa nakoniec rozišiel a začal chodiť so speváčkou. „S Lenkou sme mali už nejaký čas odlišný názor na zásadné veci vo vzťahu,” vysvetlil rozchod s partnerkou, ktorú si vo februári 2020 po 9 mesiacoch randenia nasťahoval do bytu. „Dohodli sme sa, že sa rozídeme, nie priamo kvôli Lucke, aj keď sa to časovo prepojilo,” dodal vtedy Vojnar pre expres.cz.

Moderátor odkopol frajerku a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube.com)

Mnohým sa však jeho vzťah s Vondráčkovou zdal akýsi zvláštny. Obaja priznávali, že spolu netrávia veľa času a nakoniec boli aj dosť neochotní priznať rozchod. Nejaký čas sa iba špekulovalo, či spolu vlastne ešte sú alebo nie sú. 

Dnes už má ale moderátor po svojom boku inú. Aj keď teda nie úplne neznámu ženu. Ide totiž o jeho starú lásku Lenku. Zdá sa, že svoje odlišné názory na zásadné veci si už vydiskutovali. „Áno, je to pravda. Ako som už avizoval po rozchode s Luciou, k svojim vzťahom sa už vyjadrovať nechcem. Tak to, prosím, rešpektujte,” potvrdil pre extra.cz návrat, no to, ako dlho sú s Lenkou opäť spolu, už prezradiť nechcel. 

Moderátor odkopol frajerku a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LW)

Viac o téme: Lucie VondráčkováPetr Vojnar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu