Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vondráčkovej nový frajer ODHALENÝ: Je to športovec a... Fú, má len 24 rokov!

Lucie Vondráčková Zobraziť galériu (3)
Lucie Vondráčková (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Len pred pár dňami speváčka Lucie Vondráčková (42) priznala, že je opäť zamilovaná. Identitu svojho nového partnera si však nechala pre seba. A teraz vyšlo najavo, že ide o 24-ročného zápasníka MMA.

Lucie Vondráčková naposledy prežila vzťah s moderátorom Petrom Vojnarom. Obaja priznávali, že na seba nemajú veľa času a zakrátko sa aj rozišli. 

Pred pár dňami ale speváčka prezradila pre Blesk.cz, že už opäť nie je sama. „Užívam si stav zamilovanosti, je to to najkrajšie obdobie. Červenám sa, keď o tom hovorím, už dosť,” povedala s tým, že viac svoje súkromie odkrývať nebude. 

A teraz prišlo veľké odhalenie! Jej vyvoleným je vraj 24-ročný zápasník MMA Zdeněk Polívka. Toho už viackrát podľa webu Kafe.cz sprevádzala na zápasy. „Na akciu v Dobříši vyrazila Lucie so Zdeňkom ruka v ruke. Celý večer sa od seba nepohli a pusinkovali sa, aj keď vedeli, že ich niekto môže napríklad odfotiť. Boli takto spolu aj v Brne,” tvrdí očitý svedok. 

Vondráčkovej nový frajer ODHALENÝ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Dvojica sa však rozhodla túto informáciu zatiaľ nepotvrdiť. Lucie na otázky neodpovedá. „Nehnevajte sa, ale nič vám k tomu nepoviem,” reagoval zas pre spomínaný web zápasník. Vzťah ale nijako nepoprel.

Vondráčkovej nový frajer ODHALENÝ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Lucie Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu