Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KOLAPS markizáckeho redaktora: Priamo v živom vysielaní!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Teploty, ktoré v posledných dňoch trhajú rekordy, prežívajú ťažko mnohí z nás. Pre schladenie vyhľadávajú klimatizované prostredie alebo - ešte lepšie - vodu. V týchto horúčavách absolútne nezáleží na tom, či ide o jazerá alebo kúpaliská, všade je plno.

Situáciu, ktorú teplomery zachytávajú v posledných dňoch, sa rozhodol ísť skontrolovať do terénu redaktor Jakub Takáč, a to priamo na slovenské kúpaliská. Na vlastnej koži tak zažil, čo môžu vysoké teploty spôsobiť. 

Nevedno, ako dlho markizácky redaktor stál na priamom slnku, no hneď v úvode živého vstupu bol akýsi nesvoj. „V Nitre aktuálne 37 stupňov a kúpalisko je plné ľudí. V pokladniach sme sa... dozvedeli... že už... do týchto... do týchto chvíľ predali... viac ako dva a pol tisíc ľudí... ako... Pardon,“ habkal Takáč a zmizol zo záberu kamery. Tá ho následne zachytila, ako sa skláňa k zemi a plavčík zisťuje, či je v poriadku. 

KOLAPS markizáckeho redaktora: Priamo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Regionálny redaktor Televíznych novín počas celého dňa monitoroval situáciu v súvislosti s extrémnymi horúčavami. Vysoké teploty a pracovné nasadenie však spôsobili, že aj jemu prišlo počas živého vstupu nevoľno. Redaktorovi je už momentálne lepšie,“ povedala PR manažérka Veronika Stojáková pre web markiza.sk.

Dávajte si preto aj vy na seba pozor a v týchto dňoch sa vyhýbajte pobytu na priamom slnku!

Viac o téme: Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu