Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Moderátora Martina Nikodýma by ste NESPOZNALI: Nechal si narásť DLHÉ VLASY… Vyzerá ako Tarzan!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Keď sa povie Martin Nikodým (51), prvé, čo každému napadne, je určite populárna vedomostná hra Milionár, ktorú kedysi moderoval vždy upravený, elegantný, na krátko vystrihaný blondiak. To však už neplatí. Moderátor v poslednom čase vyzerá, akoby prišiel priamo z džungle.

Väčšina z nás sa cez leto snaží zbavovať všetkého "nepotrebného" – v tom zmysle, že nosíme na sebe menej oblečenia, častejšie sa holíme a dokonca skracujeme aj svoje účesy. Je to prirodzené, keďže vplyvom tepla chceme byť tak povediac ľahší a cítiť sa viac sviežo.

No známy moderátor Martin Nikodým ide presne opačným smerom. Všetci ho poznáme ako oholeného, charizmatického muža, ktorý na televíznej obrazovke je vždy doslova naaranžovaný ako mládenec v košeli a v saku. V tomto období však vyštudovaný herec všetkých šokoval, keď zverejnil svoju fotku z dovolenky na Duchonke.

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (9)
Martin Nikodým  (Zdroj: TV Markíza)

Málokto by ho na prvý pohľad vôbec spoznal. Maskovali ho totiž slnečné okuliare a dlhé plavé vlasy aj s nedbanlivo zarastenou bradou. Takpovediac zanedbaný look akoby domorodého stroskotanca, ktorý vyšiel práve z džungle s pivom v ruke. „Pozdravujem z Duchonky. Trocha som sa opustil. Vo vode sú sinice a aj ja som zarástol. Nerýmuje sa to, ale je to polovičná pravda,“ napísal zmenený Martin pod svoj záber z prázdnin.

Moderátora Martina Nikodýma by
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.N.)

Viacerí prítomní naozaj neverili vlastným očiam. Dokonca si ho niektorí pomýlili aj so zahraničným hercom Facundom Aranom, ktorý hral v telenovele Divoký Anjel. Veru, po tejto premene tam podoba medzi slovenským moderátorom a svetovou hviezdou zaručene je. Napriek “opustenosti“, ako to Martin nazval, mu tento imidž ale podľa niektorých reakcií do istej miery pridal aj na sexepíle.

Facundo Arana a Martin Nikodým
Zobraziť galériu (9)
Facundo Arana a Martin Nikodým  (Zdroj: Instagram M.N./F.A.)

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu