Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KOLAPS! Moderátorka sa zosypala v priamom prenose: Vysielanie ZRUŠENÉ!

Ku kolapsu moderátorky došlo počas odpovede britskej ministerky zahraničia Liz Truss. Zobraziť galériu (5)
Ku kolapsu moderátorky došlo počas odpovede britskej ministerky zahraničia Liz Truss. (Zdroj: TalkTV)

LONDÝN - Diváci večernej politickej debaty medzi britskou ministerkou zahraničia Liz Truss (47) a bývalým ministrom financií Rishi Sunakom (42) na TalkTV zažili v priamom prenose šok. Moderátorka diskusie Kate McCann sa totiž v priamom prenose náhle zosypala. Najprv bolo vidieť len ministerkino zdesenie a potom... Vysielanie ZRUŠENÉ!

Všetko sa odohralo v utorok večer, keď sa v štúdiu televízie TalkTV stretli britská ministerka zahraničia Liz Truss a bývalý britský minister financií Rishi Sunak. Diskusiu viedla moderátorka Kate McCann. No zdá sa, že horúce letné počasie a vyčerpanie urobili svoje. Diváci sa totiž stali svedkami hrozivých chvíľ.

V momente keď politička odpovedala na otázku položenú moderátorkou, sa v štúdiu ozval obrovský hluk. „Ach môj bože!“ zdesenie, ktoré sa okamžite objavilo na tvári britskej ministerky napovedalo, že sa stalo niečo zlé. Potom bolo už len vidieť, ako Liz Truss kráča smerom ku kamere a... Vysielanie bolo prerušené.

KOLAPS! Moderátorka sa zosypala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TalkTV)

KOLAPS! Moderátorka sa zosypala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TalkTV)

Divákom na sa obrazovkách ukázal oznam: „Ospravedlňujeme sa za prerušenie tohto programu. Usilovne pracujeme na odstránení problému a čoskoro sa vrátime k normálnemu vysielaniu.“ Nasledovala dlhá prestávka vo vysielaní, ktorá, pochopiteľne, rozrušila aj divákov. Televízia neskôr uviedla, že príčinou prerušenia vysielania bol zdravotný problém. 

Ako sa ukázalo, moderátorka Kate McCann počas priameho prenosu odpadla. No našťastie je v poriadku. Vo vysielaní však na odporúčanie lekárov pokračovať nemohla. „Kate McCann dnes večer odpadla a hoci je v poriadku, odporúčanie lekárov bolo, že by v diskusii nemala pokračovať. Ospravedlňujeme sa našim divákom a poslucháčom,“ informovala televízia s tým, že diskusiu týchto dvoch politikov si nahradí nabudúce. 

KOLAPS! Moderátorka sa zosypala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TalkTV)

Moderátorka diskusie Kate McCann s bývalým britským ministrom financií Rishi Sunakom a aktuálnou ministerkou zahraničia Liz Truss.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka diskusie Kate McCann s bývalým britským ministrom financií Rishi Sunakom a aktuálnou ministerkou zahraničia Liz Truss.  (Zdroj: TalkTV)

Viac o téme: Rishi SunakLiz TrussKate McCann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu