Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Švajda a Puškárová dovolenkovali v „NAHOM“ hoteli: Bolo to negustiózne!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA - Fíha! Patrik Švajda a Zlatica Puškárová ako moderátori spravodajstva dbajú na svoj seriózny imidž. Ako teraz ale vyšlo najavo, raz sa ubytovali v hoteli, ktorý vo wellness priestoroch vyžadoval nahotu...

Počas leta mnohí ľudia nazbierajú aj pomerne kuriózne zážitky. A tie sa nevyhýbajú ani známych tváram. 

Potvrdili to Zlatica Puškárová a Patrik Švajda v rozhovore pre web markiza.sk, kde porozprávali čo-to o tom, ako oni zvyknú tráviť leto. Hoci sú obaja serióznymi spravodajskými tvárami, redaktor mal aj pomerne pikantnú otázku o nudaplážach. 

Švajda a Puškárová dovolenkovali
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Intagram Z.P.)

Ako Zlatica prezradila, nešlo priamo o pláž, ale s nahotou sa už na dovolenke stretli a nikdy na to nezabudnú. „Boli sme v jednom hoteli, kde bol dole vodný svet a my sme tam prišli a zrazu nám plavčík hovorí: Plavky dole!” uviedla moderátorka. V tom čase už boli známi, a tak si síce plavky vyzliekli, ale aspoň sa zamotali do plachiet, ktoré sa potom v bazéne okolo nich vznášali. 

Ostatní návštevníci však chodili v priestoroch naozaj nahí. „Keď sme išli do jednej sauny v tých plachtách, tak za nami išlo ďalších 10 ľudí, samozrejme holých, takže my sme potom radšej išli na izbu,” prezradila Zlatica. „Bolo to také negustiózne,” doplnil ju Patrik, na ktorom bolo vidieť, že aj po čase na to spomína len nerád. 

Švajda a Puškárová dovolenkovali
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu