Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TOTO muži nerozdýchajú! Slovenská sexica išla pod nôž: Dala si ZMENŠIŤ PRSIA!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (7)
Lucia Javorčeková (Zdroj: Instagram L.J.)

TULUM - Najsledovanejšia influencerka a modelka Lucia Javorčeková (32) sa rozhodla pre zásadnú zmenu na svojom sexi tele. Dala si upraviť svoj dekolt a má menšie prsia!

Známe tváre zo šoubiznisu a najmä ženy si nechávajú vylepšovať na svojom tele kade čo, len aby vyzerali dokonale. Viackrát podstupujú rôzne chirurgické zákroky a plastické úpravy. Vo väčšine prípadov chcú mať všetko plnšie a väčšie, či už ide o pery, zadok alebo prsia.

Známa modelka Lucia Javorčeková kedysi tiež absolvovala viaceré operácie. Stala sa idolom a sex-symbolom nielen pre mužov na celej planéte. Svoje dokonalé krivky ukazuje na svojej sociálnej sieti, ktorá jej bola dávnejšie pozastavená, ale znovu ju našťastie získala späť a tak sa môže pôvabná modelka odprezentovať opäť v plnej svojej kráse. No Lucia sa nedávno rozhodla nechať si bujné vnady radikálne zmenšiť a spraviť ich na pohľad viac prirodzenejšie.

TOTO muži nerozdýchajú! Slovenská
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Tmavovlásku sleduje cez viac ako dva milióny ľudí a niektorým z nich sa jej rozhodnutie nepozdávalo. „Mnohým z vás sa to nepáči, ale je to moje telo,“ vyjadrila sa Lucia, ktorá je so svojimi odľahčenými prednosťami oveľa spokojnejšia.

A absolútne jej to neubralo na kráse. Práve naopak. Po tejto premene vyzerá oveľa lepšie a hlavne to pôsobí tak, akoby sa už taká narodila.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu