Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Česká speváčka „sa opustila“: Nakysla ako knedľa!

Petra Janů Zobraziť galériu (3)
Petra Janů (Zdroj: Tv Barrandov)

PRAHA - Čoskoro to bude už 50 rokov, odkedy prišla na českú hudobnú scénu Petra Janů. Tá sa celý čas udržiavala v perfektnej forme, ale covidové obdobie ňou poriadne zamávalo. Ako sama priznala, nakysla ako knedľa!

Petra Janů v novembri oslávi 70. narodeniny, no takmer v každom rozhovore zaznieva otázka, ako sa udržiava vo forme. Vždy bola známa tým, že žila zdravo a športovala. 

Česká speváčka „sa opustila“:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

„To všetko platilo do lockdownu. Odsťahovala som sa počas covidu do lesov so svojím psíkom maltezáčikom a hrešila som. Nakysla som ako knedľa, čo vidím podľa šatníku. Zmestím sa len do teplákov a niekoľkých džínsov. Tak teraz to zase musím zhodiť, aby som vyzerala opäť ako človek,” povedala speváčka úprimne pre iDnes.cz. 

A presne vie, ako sa opäť vrátiť na svoju normálnu váhu. „Časopisy sú plné receptov, rád a diét, ale podľa mňa na to existuje len jeden jediný recept – cvičenie a správny jedálniček. Tým asi veľa žien a dievčat nepoteším, ale je to tak,” vyhlásila Petra, ktorá zároveň prezradila, že patrí k ľuďom, čo sa v jedení musia naozaj prísne strážiť. „Ja mám až také rodinné predispozície, že sa zahľadím do knihy s receptami a priberiem. Takže zhruba od 40 rokov si musím strážiť stravu a cvičiť,” priznala. Dôkazom jej slov aj to, že stačilo na chvíľu poľaviť a hneď nabrala kilá navyše. V jej veku však už asi nikto nečaká, že na pódium vyjde modelka s telom dvadsiatky... 

Česká speváčka „sa opustila“:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Petra Janů
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu