Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česká Barbie na filmovom festivale: Ako HOLÁ ZVÁRAČKA v kabáte!

Gabriel Jiráčková vie, ako zaujať. Zobraziť galériu (4)
Gabriel Jiráčková vie, ako zaujať. (Zdroj: Instagram G.J.)

KARLOVY VARY - Po týždni plnom kinematografického umenia a módy sa včera v Karlovych Varoch oficiálne skončil 56. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Tam sa predviedli známe ženy a muži v luxusných róbach. No za zmienku stoja aj predchádzajúce dni. Česká Barbie Gabriel Jiráčková (22) sa napríklad na jednej párty predviedla ako holá zváračka v kabáte!

Filmový festival v Karlovych Varoch je nielen o premiérach filmových noviniek, ale aj o rôznych večierkoch a módnych prehliadkach. Na jednej takej sa nedávno predviedla aj naznámejšia česká Barbie Gabriel Jiráčková. Tá je známa tým, že púta pozornosť vždy a všade, kde sa objaví. 

Galéria: Prvá česká Barbie Gabriela Jiráčková

A inak tomu nebolo ani tentokrát. Namiesto šiat mala totiž na sebe len dlhý bielo-čierny kabát a pôsobilo to, akoby pod ním bola úplne nahá. To doplnila malou čiernou kabelkou s príznačným nápisom: Barbie. No a na tvári...

Na tej mala obrovské priehľadné okuliare, ktoré pôsobili ako z obchodu s ochrannými odevmi. Jedno je isté - jej oči boli na párty v úplnom bezpečí. No vďaka tomuto "módnemu doplnku" vyzerala trochu ako zváračka. Veď posúďte sami!

Česká Barbie na filmovom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gabriel JiráčkováMFFKV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu