Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ŠOK! Mladá moderátorka (28) Let’s Dance vraj randí s o 27 rokov starším hercom!

Martina Zábranská má vraj nového frajera. Zobraziť galériu (5)
Martina Zábranská má vraj nového frajera. (Zdroj: TV Markíza)

KARLOVY VARY - Hviezda moderátorky a herečky Martiny Zábranskej (28) v posledných mesiacoch výrazne vystrelila. Objavila sa vo viacerých televíznych projektoch, moderovala aj tanečnú šou Let's Dance. O jej súkromí sa toho však veľa nevie. No teraz české médiá vyšli von s informáciou, že má nového frajera. Má ním byť o 27 rokov starší český herec!

České médiá zaplnila správa o novom objave 55-ročného herca Jiřího Dvořáka. Ten mal dlhé roky po svojom boku o 21-rokov mladšiu partnerku Jitku Randárovú. Koncom minulého roka sa však prevalilo, že dvojica už pár netvorí. Aktuálne si mala česká herecká hviezda nájsť ešte mladšiu priateľku - slovenskú herečku a moderátorku Martinu Zábranskú. 

Tá je od známeho Čecha mladšia o celých 27 rokov. Dvojica bola vraj spolu videná v Karlových Varoch na párty istého alkoholického nápoja. No blízko k sebe mali vraj aj mimo tejto akcie. Istý svedok pre expres.cz opísal, ako ich videl prechádzať sa ruka v ruke na kolonáde... A nemali chýbať ani bozky či láskyplné pohľady. No hoci dvojica zatiaľ verejne nič nepotvrdila, z týchto informácií je asi jasné, že tvoria pár. 

ŠOK! Mladá moderátorka (28)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Martina Zábranská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu