Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins sa konečne dočkala: Nedvěd spravil veľký krok… BUDE AJ SVADBA?

Dara Rolins je šťastná po boku bývalého futbalistu Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins je šťastná po boku bývalého futbalistu (Zdroj: instagram/ dararolins_vermi)

PRAHA - Známa Slovenská speváčka Dara Rolins (49) už istú dobu randí s bývalým futbalistom Pavlom Nedvědom (49) a je šťastím bez seba. A pred pár dňami učinili veľký krok. Pavel sa konečne rozhýbal a...

V živote dvoch zaľúbených nastáva vskutku vážne rozhodnutie, keď svoj vzťah chcú posunúť tak povediac o úroveň vyššie. Ak sa už dostatočne poznáte a je vám spolu dobre, rozumiete si a máte pocit, že jeden bez druhého neviete existovať, je načase pristúpiť k vážnemu kroku a predstaviť svoju polovičku svojim najbližším a priateľom.

Dara Rolins sa konečne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Tento moment opäť zažila aj slovenská speváčka Dara Rolins. Jej drahý Pavel sa odhodlal a zoznámil ju so svojimi rodičmi. „Pavel ma prišiel vyzdvihnúť a tým, že je to len hodinka do jeho rodnej dediny, ktorá sa volá Skalná, kde sa narodil a kde žije jeho rodina, tak sme spojili príjemné s užitočným,“ prezradila Dara pre Nový Čas.

A to je dôkaz toho, že to bývalý futbalista s popovou kráskou myslí naozaj vážne. Dokonca u Nedvědovcov, možno budúcich svokrovcov, aj prespala. „Strávili sme tam noc, dali sme si večeru u nich na záhrade, grilovali sme a bolo to veľmi príjemné, takže už sa poznáme všetci so všetkými,“ povedala speváčka.

Podľa všetko sa zatiaľ k sobášu neschyľuje, ale každopádne je Dara znovu zamilovaná a snáď po ťažkom rozchode s Rytmusom spoznala toho pravého. A ktovie, možno sa Pavel odhodlá spraviť ďalší krok a bude čoskoro aj tá svadba.

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu