Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara Rolins s pánom Božským v posteli: SEXI VIDEO a… TAKTO si užívajú!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Zdroj: Instagram D.R.)

SARDÍNIA – Známa slovenská speváčka Dara Rolins (49) si užíva dovolenku v Taliansku a nie je tam sama. Pred pár dňami za ňou priletel jej priateľ, bývalý futbalista Pavel Nedvěd (49). Len nedávno ju predstavil svojim rodičom a už sa delia aj o intímne zábery.

Dara Rolins na dovolenke s Pavlem Nedvědem (Zdroj: Instagram D.R.)

Popová speváčka Dara Rolins sa rozhodla, že si toto leto spríjemní na krásnej Sardínii, kam odletela najprv úplne sama. „Moja prvá návšteva Sardínie. A áno, môžem potvrdiť, je taká, ako sa hovorí: taliansky Karibik,“ napísala pod svoj príspevok.

Opustená však nezostala až tak dlho, pretože za ňou pricválal jej rytier na bielom koni, v tomto prípade na okrídlenom. Pavel Nedvěd priletel za svojou Darinkou a spoločne si užívali čas len vo dvojici. „Naša rodinka sa rozprskla na všetky strany. Lola je s kamoškami na Garde, za mnou dnes prilieta môj pán Božský a pár dní si uchmatneme aj my pre seba,“ pokračovala speváčka vo svojom vyznaní. 

Niet teda najmenších pochýb, že zamilovaný párik si navzájom doprial jeden druhého bez prítomnosti ďalších ľudí, o čom svedčí aj intímne video priamo z postele, kde vidno luxusný apartmán a dve nôžky ladne prepletené, ako sa spolu hrajú. 

Dara sa okrem videa pochválila svojim fanúšikom aj fotkami v plavkách a na svoj vek vyzerá neuveriteľne sexi a úprimne Pavlovi sa ani nečudujeme, že ho očarila.

Dara Rolins s pánom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Rovnako okrem romantickej idylky odhalila aj svoje ďalšie plány cez leto, „Matej je v pohybe, na motorke, aktuálne myslím v Gruzínsku a niekam tam, podobne dobrodružným smerom má v pláne vziať v auguste aj Lolu. Ešte predtým stihneme odletieť do Ameriky, potom šup do Dolného Kubína za deckami na tanečný kemp, natočiť s nimi klip, takže naše leto bude naozaj pestré,“ prezradila speváčka a zároveň vyzvala jej priaznivcov, aby si toto leto rozhodne vychutnávali tak ako aj ona.

To, ako si Dara užívala intímnu chvíľku so svojím drahým v posteli, nájdete vo videu vyššie.

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu