Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jasmine rupli nervy: Rytmus ju vytočil a VYHODILA mu všetky veci!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram J.A.V.)

BRATISLAVA - Jasmina Alagič Vrbovská a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský na prvý pohľad vyzerajú ako absolútne dokonalý pár, ktorý si perfektne rozumie. Avšak, je jasné, že keď sa vyskytnú nejaké tie bežné nezhody, vzhľadom na jej balkánsky temperament a jeho rómsku krv musí byť doma "veselo". A veru, zjavne je to naozaj tak!

Jasmina si nedávno odskočila do rádia Europa 2, kde absolvovala rozhovor s moderátorom Bekimom. Keď prišla reč na partnerské vzťahy a zvyšovanie hlasu počas hádok, Bekim sa podelil o vtipnú historku so svojou manželkou Laurou. 

Jasmine rupli nervy: Rytmus
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

„Ja som sa minule nas*al na Lauru, normálne som odišiel z domu, hučal som, ale vieš, čo je najhoršie? Za minútu som sa vrátil a hovorím‚ prosím ťa, nalož mi vozík do auta. Takže aj tak som musel prísť a o niečo ju poprosiť,“ prezradil moderátor čo-to zo zákulisia jeho domácnosti, čím Jasminu poriadne  rozosmial. 

No a ako to už býva, pôvabná moderátorka neváhala a na oplátku dala do pľacu príhodu, kedy vybuchla ona sama. Rozhodla sa urobiť rázny krok, ktorý však tak nejako nedomyslela. ,,Vieš čo, a ja som takto Paťovi vyhodila všetky veci z jeho šatníka. A potom si vravím, že… je to jeho dom… no,” priznala so smiechom sympatická mamička, ktorá zjavne pod anjelským vzhľadom skrýva aj nejaké tie čertovské rohy. 

Jasmine rupli nervy: Rytmus
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JA)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu