Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nové detaily NEHODY speváka z Luneticu: ALKOHOL za volantom... Prišiel o vodičák!

Lunetic Zobraziť galériu (2)
Lunetic (Zdroj: predpredaj.sk)

PRAHA - Spevák Vašek Jelínek po koncerte zrazil človeka, ktorý prebiehal cez diaľnicu. Vina bola jednoznačne na strane chodca. Bohužiaľ, hudobník tiež urobil chybu, ktorú si bude asi navždy vyčítať. Za volant si nesadol úplne triezvy!

V sobotu skupina Lunetic hosťovala na koncerte Leoša Mareša. Pri návrate spevákovi Vaškovi Jelínkovi na diaľnici zrazu vbehol do cesty muž. Hoci sa ho okamžite snažil oživovať, chodec zraneniam podľahol. 

Asi každý si hneď pomyslel, že nezodpovedný chodec pokazil život nevinnému spevákovi, ktorý si bude nehodu do konca života vyčítať. Bohužiaľ, ako sa ukázalo, aj na jeho strane sa stala chyba - sadol si za volant po požití alkoholu. 

Do nehody boli zapletené dve vozidlá a u ľudí za volantom bola vykonaná skúška, či pred jazdou požili alkoholické nápoje. „U vodičky bol výsledok negatívny. U vodiča sme pri opakovaných dychových skúškach namerali hodnoty do 0,4 promile. Vodičovi sme na mieste odobrali vodičský preukaz,” cituje políciu web televízie Prima. 

Nové detaily NEHODY speváka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Vašek okamžite opustil Českú republiku a manažér skupiny o odobratí vodičského oprávnenia nemal ani tušenia. „Riešim skôr prevádzkové veci kapely, k tomu sa môže vyjadriť len priamo Vašek,” povedal webu Extra.cz. „Nechce sa mi tomu ale veriť, pretože po koncerte sa ponáhľali, odlietali na plánovanú dovolenku na Ibizu,” povedal k jeho požitiu alkoholu pred jazdou.  

Viac o téme: LuneticVašek Jelínek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu