Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VOJNA Brzobohatého a Kuchařovej naberá na obrátkach: Šokujúce slová o najímaní VRAHA!

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý si dnes nevedia prísť na meno.
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý si dnes nevedia prísť na meno. (Zdroj: Instagram TK)

PRAHA - Rozvod Miss World 2006 Taťány Kuchařovej (34) a hudobníka Ondřeja Brzobohatého (39) neprebehol v pokoji. Naopak - dvojica si dnes nevie prísť na meno a svoje súkromie prepiera na verejnosti. Krásna blondínka svojho ex napríklad označila za manipulátora a neverníka. Aktuálne sa k ich vzťahu vyjadril psychológ... Šokujúce slová o najímaní vraha!

Ešte minulý rok bolo súkromie Taťány Kuchařovej a Ondřeja Brzobohatého pred verejnosťou tabu. Dvojica si ho prísne strážila. No dnes je to presne naopak. Miss World 2006 sa po tom, čo sa prevalila nevera jej ex, rozhodla začať verejne rozprávať o pozadí ich rozchodu. Hudobníka vo svojich vyjadreniach nazývala manipulátorom a klamárom. 

Galéria: Taťána Kuchařová

„Samé klamstvá a neskutočné manipulácie. Prisahať na smrť vlastnej rodiny - neskutočné veci a ja som tomu verila. Myslím si, že som to ustála veľmi dobre a priala by som to aj jeho ďalším partnerkám, aby to raz tiež ustáli tak dôstojne,“ povedala Taťána pre reláciu Showtime. Tieto slová však vyprovokovali aj dovtedy mlčanlivého Ondřeja a dokonca aj jeho novú priateľku Danielu Pisařovicovú.

No a relácia Showtime vyjadrenia zavŕšila pohľadom odborníka. Oslovila renomovaného psychológa, aby zhodnotil vzťah bývalých manželov. A šokoval slovami o najímaní vraha. „Je možné, že v priebehu spoločného súžitia dochádzalo k situáciám, ktoré nedoriešili a nedotiahli. Vlastne sa teraz snažia, bez toho, aby si to uvedomovali, to doriešiť. Mal som dva prípade, kde si najali vraha. Ja neviem a dúfam, že Táňa Kuchařová nie je tento typ, čo by si najímal vraha. Ale pokial jej bude tá situácia hrať na nejaké slabé strunky, ktoré nemá pod kontrolou, ktovie, kam to až môže zájsť. Navyše pokiaľ bude niekto prilievať olej do ohňa,“ prekvalil svojimi slovami psychológ Karel Humhal. 

Viac o téme: Taťána KuchařováOndřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu