Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KONIEC mlčania, Brzobohatý NALOŽIL exmanželke: Je TRÁPNA A KLAME!

Ondřej Brzobohatý Zobraziť galériu (3)
Ondřej Brzobohatý (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Nakoniec prehovoril! Ondřej Brzobohatý k svojmu rozvodu s Taťánou Kuchařovou neposkytoval žiadne bližšie vyjadrenia. Obsiahlejšie sa vyjadril až teraz, keď ho exmanželka obvinila z podvádzania v čase, keď sa vraj snažili o dieťa.

V decembri minulého roka Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová oznámili, že ich cesty sa rozišli. Vyhlásenie na sieti Instagram bolo podpísané oboma ich menami a zaznelo v ňom, že konkrétne dôvody rozchodu si nechajú pre seba. 

Keď sa však prevalilo, že umelec nezostal sám, bývalá Miss World začala rozvod komentovať na sociálnych sieťach aj v médiách. Po Ondřejovom boku bola najprv tanečnica Zuzana, aktuálne je to moderátorka Daniela Písařovicová. A podľa Taťány sa dali dokopy ešte v čase ich manželstva. 

Dokonca najnovšie tvrdí, že bola v manželstve podvádzaná, keď sa snažili založiť rodinu. 

A práve tieto tvrdenia spôsobili, že Brzobohatý pocítil potrebu prvýkrát sa obšírnejšie k rozvodu vyjadriť. „Dlho som nad tým, s ohľadom na to pekné, čo bolo v našom vzťahu, len ticho škrípal zubami. Mám toho však už akurát dosť,” začal svoje vyhlásenie na sieti Instagram. 

Podľa neho Taťána šíri klamstvá a očierňuje ho, aby ona sama vyzerala v očiach verejnosti ako tá dobrá. „Prečo to Taťána robí? Nechápem. Platia fakty, ktoré boli jasne povedané, teda že od augusta minulého roka boli rozvodové papiere na stole, od septembra žijem sám a Daniela ani nikto iný toho nebol príčinou,” tvrdí herec a hudobník. 

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
Zobraziť galériu (3)
Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová  (Zdroj: Instagram TK)

Zdôraznil že v prípade kríz a rozvodov ide vždy o zlyhanie oboch partnerov a takáto situácia nemá víťaza ani porazeného. „Hľadať vinníka, či hrať sa na obeť je rovnako zúfalé a trápne, ako obhajovať sa pred krivými obvineniami... Aj preto som tak dlho mlčal. Situáciu však Taťána svojimi výrokmi vyhrotila do stavu, keď sa už ozvať musím. Daniela sa so mnou, teda s rozvádzajúcim sa a následne rozvedeným mužom, začala bližšie stretávať až v priebehu tohto roka,” napísal Ondřej.

Ako následne dodal, čas zahojí všetky sklamania a krivdy. „Hlavne, nech už je pokoj a mier. Kto nám praje šťastie, tomu ďakujem,” uzavrel svoj príspevok. 

Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Zobraziť galériu (3)
Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý  (Zdroj: FTV Prima)

V reakcii na exmanželov status Kuchařová odkázala svojim priaznivcom, že trvá na všetkom, čo povedala, a klame tu práve Ondřej. Nechajme sa prekvapiť, koľko podobných odkazov ešte v tejto "kauze" zaznie. 

Viac o téme: Taťána KuchařováOndřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu