Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Anulácia manželstva v českom šoubiznise: NEVERA, a pritom... Ako jej to mohol urobiť?!

Ondřej Brozobohatý a Taťána Kuchařová minulý rok obnovili svoj manželský sľub. Zobraziť galériu (3)
Ondřej Brozobohatý a Taťána Kuchařová minulý rok obnovili svoj manželský sľub. (Zdroj: Instagram TK)

PRAHA - V polovici marca došlo k rozvodu manželstva herca a hudobníka Ondřeja Brzobohatého s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou. Tá sa teraz snaží dosiahnuť úplné anulovanie zväzku. V čase, keď ju manžel podvádzal, totiž... Ach, bože!

Keď vyplávalo na povrch, že manželia Brzobohatí sa idú rozvádzať, Ondřej sa k tejto téme vyjadroval len veľmi zdržanlivo. Taťána, naopak, neskrývala sklamanie. 

Anulácia manželstva v českom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TK)

Najprv sa totiž prevalilo, že umelec udržiava vzťah s tanečnicou Zuzanou a neskôr vyšlo najavo, že vlastne chodí s moderátorkou Danielou Písařovicovou.  „Dozvedela som sa to nedávno. Aj to, že ich vzťah trvá už zhruba pol roka a začal sa ešte počas nášho manželstva. Čo k tomu povedať... Opäť to len potvrdzuje to, čo som už povedala a neprekvapuje ma to. Som rada, že som z tohto toxického vzťahu vonku a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať,” citoval vtedy krásku magazín Showtime. 

A teraz pre televíziu Prima prezradila ešte viac o okolnostiach rozvodu. Dokonca vyhľadala odbornú pomoc. „Nie som jediná, kto si prešiel toxickým vzťahom a človek vďaka vedeniu terapeuta veľa pochopí. Strašne mi to pomohlo sa od toho odpútať a pochopiť veci, ktoré nemajú logiku. Pochopila som, že ja som zdravá, a nie tá druhá strana,” vyhlásila kráska. 

Galéria: Taťána Kuchařová

Zrada od muža ju bolela o to viac, že si obnovili manželské sľuby a chceli zakladať rodinu. „To, že svoj vzťah posunuli do inej roviny krátko po tom, čo sme boli veľmi čerstvo po obnovení cirkevného zväzku a pracovali sme v tom čase na rodine, je proste fakt a chápem, že sa k tomu nehodlajú vyjadrovať. Ja hovorím – ich karma, ich šťastie. Nechávam tie veci plynúť a možno sa časom ukáže, ako to je,” povedala Taťána. 

Aktuálne sa dokonca snaží dosiahnuť anulovanie manželstva. „Som veriaca a myslím, že nám všetkým sa to hore sčíta. Pre mňa bude definitívnou bodkou anulácia cirkevného zväzku,” prezradila modelka, ktorá si už oficiálne zmenila priezvisko na svoje dievčenské. A zmenu sa snaží dosiahnuť aj na sociálnych sieťach, kde má množstvo fanúšikov.  

Taťána Kuchařová
Zobraziť galériu (3)
Taťána Kuchařová  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Taťána KuchařováOndřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu