Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Brzobohatý prehovoril o rozvode: DÔVOD, prečo odkopol NAJKRAJŠIU ČEŠKU!

Ondřej Brzobohatý Zobraziť galériu (3)
Ondřej Brzobohatý (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Keď sa prevalilo, že herec a hudobník Ondřej Brzobohatý a Miss World 2006 Taťána Kuchařová sa idú rozvádzať, on už mal inú. Aktuálne syn herečky Hany Gregorovej prezradil, prečo vlastne zo vzťahu s blondínkou odišiel.

V čase rozchodu dostal Ondřej Brzobohatý nálepku neverníka, keďže sa stretával s tanečnicou Zuzanou. On sám sa však príliš k ukončeniu manželstva s Taťánou Kuchařovou nevyjadroval. „Ja som bol iniciátorom rozchodu, tak preto som na tom pranieri a mlčím,” vysvetlil v šou Jana Krausa. 

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý
Zobraziť galériu (3)
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý  (Zdroj: Instagram TK)

A vyjadril sa aj k dôvodom, prečo sa rozhodol zo vzťahu odísť. „Ja som ani nehľadal inde. Ja som si len uvedomil, že potrebujem životné šťastie k životu. Vo chvíli, keď v tom vzťahu dochádza k nejakému nedorozumeniu a každý v tom páre hovorí inou rečou, tak skrátka sa stane to, že to človek vzdá. Ja som to vzdal, čo mi vôbec neslúži ku cti,” vyhlásil umelec. 

Ten neskôr zakotvil v náručí moderátorky Daniely Písařovicovej a zdá sa, že teraz je už spokojný. „Ja to šťastie mám. A som za to rád, že sa mi to podarilo,” povedal. Tak snáď je to už naozaj tá pravá. 

Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Zobraziť galériu (3)
Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Ondřej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu