Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuchařovej úprimná spoveď o NEVERNOM Brzobohatom: Musela vyhľadať PSYCHOLÓGA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram TK)

PRAHA - Rozvod Taťány Kuchařovej (34) a Ondřeja Gregora Brzobohatého (39) otriasol slovenským a českým šoubiznisom minulý rok. Dnes, po všetkom trápení prišla úspešná modelka s pravdou VON a úprimne sa vyjadrila o tom, že vyhľadala psychológa.

Taťána Kuchařová neskrývala sklamanie, keď zistila, že ju jej manžel podvádza. Dokonca to nezistila priamo od neho, ale z novín! „Pre mňa to bolo jedno prekvapenie za druhým,“ vyjadrila sa. Škandálom sa otriasala zem, keď herca pristihli s tanečnicou Zuzanou a potom následne vyšiel na povrch jeho vzťah s Danielou Písařicovou (43). Daniela je od bývalej Miss World staršia o 9 rokov, čo Ondrejovi zrejme neprekážalo.

Pre portál Blesk.cz si po čase znovu zaspomínala na nevydarené manželstvo a priznala, že si s bývalým manželom stále nevedia prísť na meno a neudržiavajú svoj vzťah ani v kamarátskej rovine. Čo vôbec nie je prekvapivé potom, čo podľa jej slov bolo manželstvo do poslednej chvíle plné klamstiev z Ondřejovej strany.

Galéria: Taťána Kuchařová

Netreba však zabúdať ani na psychické zdravie a dobre to vie aj Taťána, ktorá otvorene priznala, že na nepríjemné okolnosti okolo ich vzťahu potrebovala, aj odbornú pomoc. „Keď ste v 8 ročnom vzťahu a manželstve a stanú sa vám veci, ktorým nerozumiete, tak si myslím, že vôbec nie je hanba vyhľadať pomoc odborníka.“ 

Po zaujímavej životnej skúsenosti, akou ju ona sama nazvala sa netají tým, že navštevovala psychológa, aby jej pomohol prísť na to, kde spravila chybu a vysvetliť si veci, ktoré sama nechápala. „Myslím, že mi veľmi pomohlo, keď som sa o týchto súkromných veciach porozprávala s odborníkom, ktorý mi poradil...“ dodala.

Nového partnera však úspešná modelka nehľadá a momentálne sa naplno venuje novým pracovným príležitostiam.

 

Viac o téme: Taťána KuchařováOndrej Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu