Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ROZVOD v našom šoubiznise: Podvádzal ju so STARŠOU moderátorkou... NÁKLAD od bývalky!

Zobraziť galériu (7)

PRAHA - Nekládla si servítku pred ústa! Časy, keď Ondřej Gregor Brzobohatý (39) a Taťána Kuchařová (34) patrili medzi najkrajšie páry česko-slovenského šoubiznisu, sú preč. Dvojica je od polovice marca oficiálne rozvedená. V prípade hudobníka sa už dokonca hovorí o ďalšej novej láske.

Správy o rozpade manželstva Ondřeja Gregora Brzobohatého a Taťány Kuchařovej zaskočili mnohých. Hudobník a držiteľka titulu Miss World 2006 totiž tvorili krásny a harmonický pár. Dokopy sa dali niekedy v roku 2013 a tri roky nato spečatili svoju lásku svadbou. Postupne sa však z ich profilov na sociálnych sieťach vyparili zamilované fotografie a v decembri sa začalo v ich prípade hovoriť o rozvode.

ROZVOD v našom šoubiznise:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram TK)

Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že cesty dvojice sa rozídu v pomerne pokojnom duchu, opak je pravdou. Denníku Blesk sa podarilo hudobníka ešte pred rozvodom nafotiť v spoločnosti istej tanečnice Zuzany. A hoci by sa zdalo, že práve ona urýchlila krach manželstva, Brzobohatého meno sa najnovšie spája s ďalšou dámou. 

A to s moderátorkou Danielou Pisařovicovou, ktorá je od Taťány o 9 rokov staršia. Hoci zaľúbenci svoj románik zatiaľ komentovať nechcú, Kuchařová bola zhovorčivejšia. „Dozvedela som sa to nedávno. Aj to, že ich vzťah trvá už zhruba pol roka a začal sa ešte počas nášho manželstva. Čo k tomu povedať... Opäť to len potvrdzuje to, čo som už povedala a neprekvapuje ma to. Som rada, že som z tohto toxického vzťahu vonku a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať,” citoval krásku magazín Showtime

Ondřej Gregor Brzobohatý sa rozviedol už druhýkrát. Jeho prvou manželkou bola produkčná Johana Indráková.

Daniela Pisařovicová
Zobraziť galériu (7)
Daniela Pisařovicová  (Zdroj: profimedia.sk)

Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý sa už čoskoro objavia bok po boku v relácii Inkognito.
Zobraziť galériu (7)
Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý sa už čoskoro objavia bok po boku v relácii Inkognito.  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Taťána KuchařováOndřej Gregor Brzobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu