Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podvedená Kuchařová: Už plánuje deti s iným!

Taťána Kuchařová Zobraziť galériu (3)
Taťána Kuchařová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Bývalá Miss World Taťána Kuchařová netají, že rozvod s Ondřejom Gregor Brzobohatým bol pre ňu šokom. Snaží sa však ísť ďalej a... Aha, aké má plány!

Koncom minulého roka sa prevalilo, že Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý sa budú rozvádzať. Muzikant už vtedy vraj randil s inou a dnes sa pri jeho mene skloňuje ďalšie meno. 

Taťána vo viacerých vyjadreniach netajila, že krach ich vzťahu je pre ňu šokom. Len pár mesiacov predtým totiž obnovovali svoj manželský sľub a absolútne nečakala, že krátko nato už budú riešiť rozvod. 

Podvedená Kuchařová: Už plánuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TK)

V aktuálnych odpovediach na otázky fanúšikov kráska prezradila, že nemieni vybíjať klin klinom a aktuálne je single. Pri otázke, či je šťastná, však ešte bola vo vyjadrení opatrná. „Pracuje sa na tom. Dnes už viem, že zdanlivá strata môže byť aj veľkým ziskom,” uviedla Taťána. 

Ako ale vyplynulo z jej ďalších slov, plánuje si pomerne rýchlo zariadiť život s niekým iným. A nebude odkladať ani rozširovanie rodiny. „Kde sa vidíte o päť rokov?” spýtal sa niekto z jej sledovateľov a odpoveď bola jasná: „Po boku milujúceho partnera = naozajstného parťáka do života, a dve deti.” Nuž, snáď to tak o tých 5 rokov naozaj aj bude, držíme Taťáne palce. 

Podvedená Kuchařová: Už plánuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TK)

Viac o téme: Taťána Kuchařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu