Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fenomenálny muzikál Voda a krv nad vodou: Sú z neho hotoví ÚPLNE VŠETCI!

Ján Ďurovčík a Jožo Ráž
Ján Ďurovčík a Jožo Ráž (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ich výkony brali divákom dych! V utorok večer sa na Novej scéne konala slávnostná premiéra muzikálu Voda (a krv) nad vodou, ktorého súčasťou sú veľké hity kapely Elán. Talentovaní a výnimoční umelci pod vedením Jána Ďurovčíka si legendárnu skupinu uctili naozaj veľkolepo. Na pódiu sa objavili aj samotní elánisti... A publikum neskrývalo svoje nadšenie!

Galéria: Slávnostná premiéra muzikálu Voda (a krv) nad vodou

Čokoľvek, do čoho sa Ján Ďurovčík pustí, je predurčené na úspech. Inak to nie je ani v prípade muzikálu Voda (a krv) nad vodou. Tvorcovia doteraz najúspešnejšieho slovenského muzikálu Ôsmy svetadiel aj tentokrát stavili na skladby legendárneho Elánu a vytvorili strhujúci príbeh o láske, zrade a pomste. 

VIDEO: Muzikál Voda (a krv) nad vodou divákov jednoducho nadchol. Výkony hercov boli fantastické. 

Výkony hercov v muzikáli Voda (a krv) nad vodou divákov nadchli

V utorok večer sa na Novej scéne v Bratislave konala slávnostná premiéra. Fantastický výkon na doskách, ktoré znamenajú svet, podali napríklad Janko Slezák, Natália Kóšová, Michal Candrák, Vladislav Plevčík, Marcel Ochránek, Tomáš Majláth, či Monika Drgáňová. Ich nadanie v publiku obdivovali aj Peter Pellegrini a Erik Tomáš aj tenistka Dominika Cibulková s manželom. Rozhodne príjemným prekvapením na premiére bola účasť Joža Ráža, Vaša Patejdla a Jána Baláža, ktorí sa počas klaňačky tiež objavili na pódiu.

Členovia legendárnej kapely Elán dostali do rúk krásne kytice. Ráž ani na sekundu nezaváhal a frajersky tú svoju hodil medzi divákov. Potom ho nasledovali aj ostatní. 

VIDEO: Členovia kapely Elán sa počas klaňačky pridali k hercom. Jožo Ráž prišiel na pódium a...

Premiéry muzikálu Voda (a krv) nad vodou sa zúčastnili aj členovia kapely Elán (Zdroj: Ján Zemiar)

Herečka Natália Kóšová, ktorá stvárnila hlavnú ženskú postavu, sa netajila tým, že prítomnosť elánistov ju veľmi potešila. „Ja som na ich piesňach vyrastala, takže je to môjmu srdcu blízke. Od malička som si ich spievala, takže aj keď sme to naštudovávali, tak to nebolo až tak veľmi ťažké. Môj vzťah k nim je veľmi pozitívny,” uviedla krásna a nadaná tmavovláska. „Máte pocit, že sú to ľudia, ktorých v živote nestretnete. A zrazu stojíte na javisku, spievate ich úžasné piesne a ešte ich vidíte a oni vám tlieskajú, je to neskutočná emócia,” dodala.

VIDEO: Rozhovor s herečkou Natáliou Kóšovou. 

Rozhovor s herečkou Natáliou Kóšovou po premiére muzikálu Voda (a krv) nad vodou

Situácia s pandémiou COVID-19 ovplyvnila aj prácu na tomto muzikáli. Kvôli zavretým divadlám museli umelci zhruba po roku a piatich mesiacoch predstavenie "oprášiť". Ako nám Janko Slezák, ktorý stvárnil jednu z výrazných postáv, prezradil, mal pocit, že si niektoré veci nepamätá. „Tým, že to nebolo akoby vžité, bolo to svojím spôsobom niečo nové. Janko Ďurovčík bol ale na tej prvej oprašovačke bol z toho prekvapený, že to takto budeme vedieť. Ale takíto sú všetci moji kolegovci, že sú poctiví, sadli si k tomu doma, pozreli si to, vybavili si to,” poznamenal.

VIDEO: Rozhovor s hercom Jánom Slezákom. 

Rozhovor s hercom Jánom Slezákom po premiére muzikálu Voda (a krv) nad vodou

Spokojnosť bolo badať aj na tvári Jána Ďurovčíka, ktorý Slovákom opäť raz prináša vydarené a fenomenálne vystúpenie. „Robím s ľuďmi, ktorí sú rokmi vydrilovaní. A keď je nápad a mám autorsky tím, ktorý je neskutočne talentovaný a kvalitný, vtedy to ide tak hladko,” povedal nám po premiére choreograf a režisér, ktorý môže byť na svojich kolegov a zverencov právom pyšný. 

VIDEO: Rozhovor s Jánom Ďurovčíkom.

Rozhovor s Jánom Ďurovčíkom po premiére muzikálu Voda (a krv) nad vodou

Viac o téme: ElánJán ĎurovčíkVoda (a krv) nad vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu