Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké ODHALENIE: Ďurovčík a Lehotský našli NOVÚ GOMBITOVÚ... Sú rovno tri, talentované a PREKRÁSNE!

Zobraziť galériu (22)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Potrvá už len niekoľko týždňov, kým sa na divadelné dosky dostane dlhoočakávaný muzikál Vyznanie, za ktorým stojí dvojica Ján Ďurovčík a Janko Lehotský. Už z názvu tohto projektu je jasné, že ide o dielo, ktoré podčiarkuje úspech druhého menovaného muža. Fanúšikovia divadla a nezabudnuteľných hitov sa dočkajú predstavenia, vďaka ktorému si zaspomínajú na ikonické hity Modusu, Prúdov a legendárnej Mariky Gombitovej. Práve nad jej menom doteraz visel veľký otáznik - ktorá slovenská umelkyňa bude schopná uspievať ju s gráciou, ktorú si táto slovenská hviezda rozhodne zaslúži?!

Meno "novej Mariky" tajil Ján Ďurovčík až do poslednej chvíle. „To bude prekvapenie, ktoré sa ľudia dozvedia trošku neskôr. Stojí to za čakanie,” povedal nám prednedávnom režisér, ktorý zatiaľ odhalil mená vedľajších postáv. Dozvedeli sme sa, že dôležité postavy stvárnia také hviezdy, ako Barbora Švidraňová, Lenka LeRa Rakárová, René Štúr či Ján Slezák. 

A po tejto "ochutnávke" konečne prišlo na veľké odhalenie - meno tých, ktoré stvárnia hlavnú postavu. Ďurovčík s Lehotským si na výbere dali skutočne záležať, čo dokazoval aj náročný proces rovno niekoľkých kastingov. Odspievať legendárnu Mariku Gombitovú nie je vôbec ľahké, o čom svedčí aj fakt, že spomedzi vyše 100 účastníčok konkurzov prísnym sitom prešli len tri, nehovoriac o tom, že celý tento proces trval 5 mesiacov a dievčatá museli absolvovať až 6 kôl. 

Veľké ODHALENIE: Ďurovčík a
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

A sú to tri "harcovníčky", ktoré v muzikálovom svete nie sú žiadnymi nováčikmi, pričom svoje kvality predviedli v tých najznámejších slovenských predstaveniach. Do hlavných postáv obsadili hviezdnu Dominiku Richterovú, ktorá je známa nielen divákom divadla, ale aj tým televíznym, úžasnú Lenku Feckovú a nemenej talentovanú a sexi Natáliu Kóšovú. 

Dominika Richterová, Lena Fecková, Natália Kóšová
Zobraziť galériu (22)
Dominika Richterová, Lena Fecková, Natália Kóšová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Neviete si vybrať, ktorú z týchto žien by ste na pódiu videli radšej? Tak si kliknite na Predpredaj.sk, kde si už od dnešného dňa môžete zakúpiť lístky na muzikál, ktorý sa stane legendou... Prvá premiéra je už totiž beznádejne vypredaná! 

Veľké ODHALENIE: Ďurovčík a
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Natália Kóšová
Zobraziť galériu (22)
Natália Kóšová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Lenka Fecková
Zobraziť galériu (22)
Lenka Fecková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Marika GombitováVyznanieJán ĎurovčíkDominika RichterováNatália KóšováLenka Fecková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu