Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kultúra sa KONEČNE VRÁTILA: Ďurovčíkovo Duchon's muselo pridať ďalšie predstavenie!

Po prvých lístkoch sa len zaprášilo! Zobraziť galériu (8)
Po prvých lístkoch sa len zaprášilo! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sa pre Slovákov konečne uvoľnili opatrenia, a tak sme pocítili výrazné zmeny rovno v niekoľkých oblastiach. Medzi ne sa na radosť mnohých umelcov i bežných občanov zaradila aj kultúra. O tieto podujatia je teraz po dlhej odmlke mimoriadne veľký záujem a zareagovať naň sa rozhodol aj Ján Ďurovčík.

Ten má teraz plné ruky práve rovno s niekoľkými predstaveniami. Aktuálne naplno rieši konkurzy na nový muzikál "Vyznanie", spoločne s Petrom Nagym pracujú na návrate populárneho projektu "Čajočky", no a aby toho nebolo málo, pre veľký záujem musel urgentne zareagovať aj na požiadavku, aby pridal ďalší termín na neustále vypredané predstavenie Duchon's. 

Koncert Duchons

Karol Duchoň jednoznačne patrí medzi naše najväčšie hudobné legendy, čo je dôvodom, prečo sa Ján Ďurovčík už pred niekoľkými rokmi rozhodol vzdať tejto ikone a jeho hitom poctu prostredníctvom šou Duchon's, ktorá pravidelne zapĺňa sály na celom Slovensku. A inak to nie je ani s posledným termínom v Bratislave, na ktorý sa lístky rozleteli takou rýchlosťou, že sa rozhodli ešte jeden pridať. 

Kultúra sa KONEČNE VRÁTILA:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Archív The Duchon´s)

„Máme veľkú radosť, že diváci napriek korone a sťaženým podmienkam na kultúru nezanevreli. Nesmierne nás teší ich záujem o Duchon's, ktorý vypredali,  a že si vypýtali ďalšie pridané predstavenie. Som nadšený, ani neviem opísať, ako si to vážime,” povedal nám Ďurovčík.

Lístky na predstavenie The Duchon's si môžete zakúpit TU »

Mám ťa rád, Čardáš dvoch sŕdc či v Dolinách. Aj tieto legendárne piesne predvedú na javisku umelci ako Patrik Vyskočil, Lukáš Pišta, Michal Candrák, Lenka Machciníková, Barbora Ďurovčíková či Radka Šutláková. Samozrejme, chýbať nebudú ani dynamické choreografie tanečníkov či humorné dialógy. No najmä - zaručené sú emócie a zimomriavky, pretože to, ako dokážu "ďurovčíkovci" interpretovať nesmrteľné hity slovenského velikána... To sa nedá opísať, to musíte zažiť! 

Kultúra sa KONEČNE VRÁTILA:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Archív The Duchon´s)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkDuchon's
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu