Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cibulková s mužom si vyšli na rande: Ona žiarila, on... Neubránil sa slzám!

Dominika Cibulková s manželom Michalom Zobraziť galériu (6)
Dominika Cibulková s manželom Michalom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vybehli si za kultúrou! Dominika Cibulková (32) v týchto dňoch nemá veľa času nazvyš. Popri rodičovských povinnostiach ju dosť intenzívne zamestnávajú tréningy súvisiace s jej účasťou v tanečnej šou Let´s Dance. Ako veľká fanúšička kapely Elán však prijala pozvanie na premiéru fenomenálneho muzikálu Voda (a krv) nad vodou. Pozrite sa, čo nám potom na recepcii prezradila!

Ako sme vás už na Topkách informovali, v utorok večer ovládli Novú scénu hity legendárneho Elánu. Premiéru muzikálu Voda (a krv) nad vodou si vychutnala aj Dominika Cibulková, ktorá patrí medzi verných fanúšikov kapely. Ako už býva zvykom, tenistka prišla do spoločnosti krásne upravená. Nechýbali luxusné šperky, avšak najviac pohľadov smerovalo najmä na jej topánky, ktoré boli čerešničkou celého outfitu. 

Cibulková s mužom si
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Cibulková s mužom si
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Ako nám Dominika po premiére prezradila, spoločne s manželom si muzikál veľmi užili. „Bolo to niečo úchvatné, bolo to úžasné. Tým, že Elán je moja najobľúbenejšia slovenská skupina - hrali nám aj na svadbe, bolo to pre nás veľmi emočné,” poznamenala blondínka. „Ja nie som ten typ, ktorý by ronil slzy pri filme alebo v divadle, ale môj manžel áno, takže trikrát som na ňom videla, že si utieral slzy. Bolo to krásne a ten spev, to bolo brutálne. Celé to bolo neuveriteľne urobené,” nešetrila právom chválami Cibulková. 

Pekne sa počúvali aj slová, ktorými športovkyňa opísala svojho muža. „Teraz, keď som zaneprázdnená s Let´s Dance a mám veľa povinností, o malého sa na 100 % stará, chodia ma pozerať na tréningy aj na generálky,” poznamenala. Nás zaujímalo, ako hodnotí jej pôsobenie na tanečnom parkete. „Je na mňa pyšný, ale on je aj môj najväčší kritik. Stále ma posúva vpred a vždy sa o neho môžem oprieť,” dodala. Ak chcete vedieť, či si doma občas spolu zatancujú, pozrite si rozhovor. 

VIDEO: Rozhovor s Dominikou Cibulkovou. 

Rozhovor s Dominikou Cibulkovou

Viac o téme: Dominika CibulkováVoda (a krv) nad vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu