Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

DRUHÝ PÁR z markizáckej Svadby: Ženích ŠOKOVAL priznaním... Sedel VO VÄZBE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízni diváci si síce ešte musia chvíľu počkať, kým uvidia druhý pár z tretej série markizáckej Svadby, no táto epizóda už svoju online premiéru mala. Tí, čo si ju pozreli prostredníctvom Voyo, sa teda už stihli zoznámiť s televíznymi novomanželmi Jankou a Jozefom...

27-ročná Janka pracuje ako účtovníčka a vo svojom voľnom čase vedie mimoriadne aktívny život, čo je podľa nej aj dôvodom, prečo doteraz nestihla mať žiadny skutočne vážny vzťah. Usmievavú brunetku odborníci posúdili ako tú pravú adeptku na milujúcu polovičku pre poľnohospodára Jozefa. 

Ten je mimoriadne pracovitý, čo je podľa psychológa Aleša Bednaříka dôležitý atribút pre fungujúci partnerský vzťah. 32-ročný sympaťák zo Zemianskych Sadov sa netají tým, že vo svojom veku by si už veľmi rád našiel milujúcu manželku, s ktorou by si založil rodinu. A tak nič nebránilo tomu, aby dve nádejné hrdličky dostali obálky, prostredníctvom ktorých im odborníci oznámili termín ich veľkého dňa. 

DRUHÝ PÁR z markizáckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Počas toho, ako diváci sledovali prípravy, sa televízna kamera vybrala aj do Jožkovej domácnosti. No a práve tam vyšlo najavo aj jeho temné tajomstvo, o ktorom by sa človeku verejne rozprávalo len veľmi ťažko. „Bol som aj chvíľu vo väzbe zavretý. Pol roka. Bol som trestne stíhaný s nejakou partiou, riešilo sa to v Českej republike,” vysúkal zo seba, pričom na obraz vyskočil článok od našich susedov s titulkou o krádeži áut.

DRUHÝ PÁR z markizáckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Všetko sa však vyriešilo a Jozef jedným dychom dodal, že obvinení ho napokon zbavili. „Všetko sa vysvetlilo. Obidvoma súdmi - tým nižším a aj Najvyšším českým súdom som bol oslobodený. Teraz mi vracali kauciu, čakám aj odškodné,” uzavrel túto tému Jozef s tým, že rodina ho počas tohto ťažkého životného obdobia držala nad vodou. 

Lenže ako na túto informáciu zareaguje jeho nevesta Janka? To sa dozvieme už v najbližších epizódach Svadby na prvý pohľad. 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadJanka a Jozef
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu