Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúce PRIZNANIE muzikálového kráľa: Dôležitá chvíľa a… On NEPODÁVA 100%-ný výkon!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Patrik Vyskočil (31) je obľúbeným slovenským muzikálovým hercom. Slováci ho môžu poznať z Divadla Nová scéna a z titulov Jána Ďurovčíka (52), v ktorých vždy stvárňoval hlavnú postavu. Aktuálne sám režíruje, no zaspomínal si na časy, kedy chodil po konkurzoch aj on... Nikdy nepodával 100%-ný výkon!

Patrik Vyskočil je meno, ktoré pozná aj ten, kto nie je práve muzikálovým fanúšikom. V roku 2016 totiž zahviezdil v markizáckej šou Záhady tela. Dnes sa už viac ako hraniu venuje režírovanou titulov. Ako nám prezradil, momentálne na Novej scéne skúša muzikál Oliver, no už rok a pol pracuje na pôvodnom slovenskom muzikáli. 

Šokujúce PRIZNANIE muzikálového kráľa:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Premiéra bude v októbri 2024. „Nechcem ešte veľa o tom hovoriť, ale bude to biblické orámovanie, bude to biblický príbeh,“ dodal. Pri každom svojom muzikáli sa snaží urobiť aj konkurz. „Lebo si pamätám, že aj ja, keď som bol mladý, tak sme nemali dostatok možností a šancí sa ukázať pred tými režisérmi a tých konkurzov bolo neskutočne málo,“ prezradil Vyskočil, ktorému sa na nich vždy podarí objaviť nový talent. 

Hercov sa však snaží na konkurze najprv správne naladiť. Dôležité je, aby sa uvoľnili, inak môže zlyhať aj najväčší profík. Svoje o tom vie aj on sám. „Ja nenávidím konkurzy, som vystresovaný, nikdy nepodávam svoj absolútny výkon na konkurze, nikdy, nikdy. Preto sa snažím byť priateľský a uvoľniť tú atmosféru, aby sa tí ľudia uvoľnili natoľko, aby podali ten svoj adekvátny výkon, za ktorým si môžu stáť,“ dodal. 

Ak vás zaujíma, kde má Patrik svoje korene a čo si spieva po siedmich pohároch vína, pozrite si náš rozhovor nižšie. 

Šokujúce PRIZNANIE muzikálového kráľa: Dôležitá chvíľa a… On NEPODÁVA 100%-ný výkon! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: Patrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu