Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PRVÝ rozhovor o tehotenstve so Zuzanou Plačkovou: Dievčatko či chlapček? Jednoznačná odpoveď!

Zuzana Strausz Plačková a René Strausz Zobraziť galériu (5)
Zuzana Strausz Plačková a René Strausz (Zdroj: Vlado Anjel )

BRATISLAVA - Presne ôsmeho februára sa slovenské sociálne siete doslova zatriasli vďaka správe, ktorú na svojom Instagrame zverejnili Zuzana a René Strauszovci. Manželia prostredníctvom emotívneho videa oznámili, že už o pár mesiacov sa z nich stanú rodičia...

Táto správa ako blesk preletela všetkými domácimi médiami a kráľovnej slovenského Instagramu sa dostalo obrovské množstvo podpory a nefalšovanej radosti. Od toho momentu začala zverejňovať zábery s bruškom a nebránila sa ani odpovediam na vybrané otázky ohľadom tehotenstva. Položiť otázky o bábätku Zuzane osobne je však pomerne náročné. 

PRVÝ rozhovor o tehotenstve so Zuzanou Plačkovou: Dievčatko či chlapček? Jednoznačná odpoveď! (Zdroj: Vlado Anjel )

Temperamentná influencerka sa už nejaký ten rok netají tým, že verejné spoločenské akcie nevyhľadáva, práve naopak. Väčšinou sa im doslova vyhýba a voľný čas radšej trávi v spoločnosti svojej rodiny a blízkych priateľov. Aktuálne však predsa len urobila výnimku. Vôbec prvýkrát, odkedy oznámila, že čaká bábätko, si v partii svojich priateľov vyšla do spoločnosti. 

PRVÝ rozhovor o tehotenstve
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel )

Urobila tak pri príležitosti krstu novej motivačnej platformy z dielne Andyho Winsona. „Je to človek, ktorý ťa od prvej vety absolútne pohltí. Má v sebe veľkú energiu, to sa nedá ani opísať. Hltáš jeho slová a z každej jeho vety si niečo vezmeš. Aj dnes, keď prehovoril on, všetci stíchli," vysvetlila pre Topky.sk Zuzana, prečo sa rozhodla svojou účasťou podporiť práve známeho motivátora. 

PRVÝ rozhovor o tehotenstve
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel )

Koniec-koncov, obaja majú niečo spoločné. Aj Zuzana mnohých ľudí motivuje, a to práve prostredníctvom svojho Instagramu, kde sa jej už mnohokrát dostalo slov vďaky. Na to, ako tam pôsobiť ľudí, má už osvedčený prístup, ktorý nadobudla vlastnými skúsenosťami. „Nevypúšťať negatívnu energiu. Každý máme v živote dobré aj zlé obdobie. No práve to zlé netreba ťahať na sociálne siete medzi ľudí. Tam by sa mali ľudia chodiť inšpirovať a čerpať pozitívnu energiu," myslí si naša najúspešnejšia influencerka. 

PRVÝ rozhovor o tehotenstve
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel )

„Snažím sa byť stále usmiata aj napriek dňom, kedy sa mi nedarí. Nechcem to riešiť cez sociálne siete. Nechcem to na nikoho prenášať, radšej šíriť to dobré," dodala.  No a šťastia má aktuálne na rozdávanie. Do rodinky im prišiel ďalší člen v podobe rozkošného psíka Diora, no a ten najdôležitejší pribudne o pár mesiacov. My sme sa, samozrejme, pýtali aj na to, ako doma momentálne fungujú, či už majú s Reném nachystanú výbavičku, či sa o dieťatku skutočne dozvedel tak, ako to bolo vo videu na Instagrame a reč prišla i na pohlavie dieťatka. 

To a ďalšie pikošky sa dozviete vo video rozhovore vyššie!  

Viac o téme: TehotnáPohlavieZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu