Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

A je to tu! Zuzana Plačková je TEHOTNÁ: Prvý ultrazvuk, BRUŠKO a... VIDEO, ako to oznámila Renému!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - V minulosti sa už niekoľkokrát špekulovalo o tom, že Zuzana Plačková a René Strausz čakajú prvé spoločné bábätko, vždy sa však ukázalo, že ide len o klebety. Kráľovná slovenského Instagramu sa mnohokrát vyjadrila, že je najvyšší čas na to, mať rodinu, no čakala, kým oslávi tridsiate narodeniny. A je to tu!

Mysleli si, že na dovolenke v Mexiku sú len sami dvaja, no ako sa ukázalo, boli tam v trojici. Práve počas toho, ako si spoločne užívali v exotike, si Zuzana urobila tehotenský test, ktorý vyšiel pozitívne a následne ho ukázala Renému. Ten nemohol uveriť vlastným očiam. 

„To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlhé vytúžené. Budeme rodičia,” napísala Zuzana na Instagrame k zverejnenému videu, ktoré zachytáva, ako oznámila túto novinku Renému, ich spoločné dojatie, či ultrazvuk u lekára. Budúcim rodičom srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravíčka! 

A je to tu! Zuzana Plačková je TEHOTNÁ: Prvý ultrazvuk a... VIDEO ako to oznámila Renému! (Zdroj: Instagram Zuzana Plačková)

Viac o téme: TehotnáZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu