Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Orviská v nervoch z vlastného syna: Najradšej by som ho...!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (2)
Alexandra Orviská (Zdroj: Instagram AO)

BRATISLAVA - Veľmi často sú sociálne siete miestom, kde sa prezentuje len dokonalosť. Moderátorka Alexandra Orviská však nemá problém ukázať aj všednú realitu a priznať, že byť sama na malé dieťa je niekedy naozaj veľmi stresujúce.

Moderátorka jojkárskeho Topstar magazínu včera prezradila, že už niekoľko dní má pocit, že je toho na ňu priveľa. Za všetkým stojí fakt, že jej syn Jonatán nemá práve najlepšie obdobie a aktuálne je pre pracovné povinnosti svojho partnera so synom sama. 

Galéria: Alexandra Orviská

„Od rána do noci (ešte aj v noci) nonstop na nohe zavesený, reve, nech ho zoberiem na ruky, alebo s ním musím sedieť na zemi, prihovárať sa mu 15h zo dňa… Nestíham odpisovať, umyť si zuby, napiť sa, o jedle ani nehovorím. Absolútne nemám problém povedať, že ho mám plné zuby a trocha,” uviedla na sieti Instagram. 

A včerajší deň tiež nepatril k tým dobrým. Podľa príbehov, ktoré zverejnila, chlapček neustále pišťal, pri upratovaní sa jej podarilo povysávať nejaké skrutky a keď sa rozhodla ísť ich kúpiť, Jonatán zrazu zaspal v aute a ona sa nemohla odtiaľ pohnúť. 

Orviská v nervoch z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AO)

A tak sa opäť prihovorila svojim sledovateľom. „Veľa z vás mi napísalo, že sa bojí vysloviť nahlas, že im deti idú na nervy. Tak ja sa to teda vôbec nebojím vysloviť, lebo ja by som ho dneska najradšej vyhodila na dvor a zatvorila za ním dvere zvnútra,” prezradila Saša úprimne.

Tieto pocity samozrejme, neznamenajú, že by svojho syna nemala rada. „Je to úplne normálne. Takisto, ako vám hocikto iný môže ísť na nervy, tak vám môže ísť na nervy aj takéto sladké dieťatko. Už mám nervy na takej tenučkej nitke. Musíme sa nadýchnuť a vydýchnuť...” dodala s tým, že počas dňa porušila aj svoje predsavzatie, že nebude nadávať. 

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu